EveryDay Life

23 Ιουνίου 2014 16:46

Σύγχρονοι… Θεοί για τις Βραζιλιάνες Καρνέζης και Παπασταθόπουλος

Με… Θεούς παρομοιάζουν τους Έλληνες διεθνείς οι Βραζιλιάνες, που δεν χορταίνουν να τους βλέπουν γι αυτό κάνουν σαν… τρελές μόλις τους συναντήσουν!

-

Την… πλάκα τους έχουν πάθει οι Βραζιλιάνες με τους έλληνες διεθνείς, που φαίνεται πως έχουν προκαλέσει μεγάλη … αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό της χώρας!

Στο Αρακαζού, τη «βάση» της εθνικής μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, γίνεται… πανζουρλισμός για τους έλληνες παίκτες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως Θεοί από της Βραζιλιάνες.

Μάλιστα η εφημερίδα Globoesporte , αποφάσισε να θέσει στις βραζιλιάνες το ερώτημα ποιος από τους Έλληνες διεθνείς είναι ο πιο όμορφος! 

Αυτός που έχει κλέψει τις περισσότερες καρδιές είναι ο Ορέστης Καρνέζης, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της… μακράς λίστας των ελλήνων καρδιοκατακτητών.

Ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών στη χώρα της σάμπας βρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Σαμαράς, αλλά και ο Κώστας Κατσουράνης.

Γεγονός είναι πάντως πως οι Βραζιλιάνες «προσεύχονται» να περάσει η εθνική μας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, καθώς έτσι θα μπορούν να απολαύσουν περισσότερο καιρό από κοντά τους Έλληνες… Θεούς!

Δείτε πως αιτιολόγησαν τις επιλογές τους οι Βραζιλιάνες



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)