Νέα

23 Ιουνίου 2014 14:26

«Φορτώνει» την επίθεση ο Φερνάντο Σάντος

Στην επιθετική γραμμή έχει ρίξει τη βαρύτητά του ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

-



Λίγες ώρες απέμειναν για το καθοριστικό παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού, το βράδυ της Τρίτης (23:00 ώρα Ελλάδος), το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Φερνάντο Σάντος έχει αρχίσει να… φορτώνει την επίθεση.

Η Εθνική μας χρειάζεται πάση θυσία το γκολ στον αγώνα με τους «Ελέφαντες» προκειμένου να πάρει τη νίκη και να ελπίζει στην πρόκριση στους «16» (χρειάζεται και να μην νικήσει η Ιαπωνία την Κολομβία στο άλλο παιχνίδι) και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στη δημιουργία, την ανάπτυξη και την επίθεση, καθώς στο κομμάτι αυτό έχει δείξει έως τώρα αδυναμίες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με τη «γαλανόλευκη» να αναζητά πλέον το πρώτο της γκολ στο φετινό Μουντιάλ κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός προσανατολίζεται σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Σάντος δοκίμασε την Κυριακή ως βασικούς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά, τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας ότι θέλει άπαντες τους επιθετικογενείς παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Το θετικό για την Εθνική μας είναι ότι υπολογίζονται κανονικά ο Κώστας Μητρογλου και ο Κώστας Μανωλάς, που προπονήθηκαν κανονικά. Ο «Μητρογκόλ» είναι ένας εκ των υποψηφίων για την κορυφή της επίθεσης μαζί και με τον Γκέκα, ενώ ο Μανωλάς θα καλύψει τη μία θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Παπασταθόπουλο.

Στα δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Τοροσίδης και στο αριστερό ο Χολέμπας, ενώ στη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη θα βρεθεί πιθανότατα ο Καραγκούνης. «Σίγουροι» για την αρχική ενδεκάδα θεωρούνται επίσης οι Κονέ και Μανιάτης.



Αισιόδοξοι ενόψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού εμφανίστηκαν την Κυριακή ο Κώστας Κατσουράνης και ο Ανδρέας Σάμαρης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.



Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση της Εθνικής:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)