Νέα

22 Ιουνίου 2014 20:37

Πίστη για νίκη από τους διεθνείς: «Είμαστε φτιαγμένοι για τέτοια ματς!»

Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν ο Κώστας Κατσουράνης και ο Ανδρέας Σάμαρης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

-

Μπορεί ο Κώστας Κατσουράνης να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τρίτο και καθοριστικό ματς του Ομίλου κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος στη συνέντευξη Τύπου ότι οι συμπαίκτες του θα παίξουν με αυτοπεποίθηση και ότι μπορούν να πετύχουν μία μεγάλη νίκη απέναντι στην αφρικανική ομάδα.

«Είναι δυσάρεστο να μην μπορείς να παίξεις. Έχουμε αυτοπεποίθηση και με ένα καλό ματς την Τρίτη μπορούμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πάμε το ματς εκεί που θέλουμε έχουμε πιθανότητα», τόνισε.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας υπενθύμισε πως κάποιοι τους είχαν ξεγραμμένους και κόντρα στη Ρουμανία. «Με τη Ρουμανία αν λέγαμε ότι θα βάλουμε 3 γκολ θα μας κορόιδευαν. Αν δεν κάναμε φάσεις θα ήμασταν προβληματισμένοι. Κάνουμε φάσεις, πιστεύουμε ότι θα έρθει και το γκολ».

«Το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη μας βοήθησε», είπε γελώντας ο Κατσουράνης και πρόσθεσε «Μπορεί να τσακωθούμε ξανά. Για το γούρι…»

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Σάμαρης, τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος είναι φτιαγμένη για ματς δίχως αύριο: «Νικήσαμε αφρικανική ομάδα στο προηγούμενο Μουντιάλ. Είναι τελικός και για τους δύο και η Ελλάδα είναι φτιαγμένη για τέτοια ματς, όπως έγινε και στα μπαράζ. Είναι σαν νοκ άουτ παιχνίδι. Ο χαρακτήρας της Εθνικής θα παίξει ρόλο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)