Νέα

22 Ιουνίου 2014 14:25

Έκδηλη η αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Εθνικής

Μηνύματα αισιοδοξίας… εκπέμπουν άπαντες στην Εθνικής μας ενόψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Βίντεο από το πάρτι για τα γενέθλια του Κατσουράνη.

-



Το κλίμα στο στρατόπεδο της «γαλανόλευκης» είναι εξαιρετικά καλό μετά την ισοπαλία με την Ιαπωνία, που κράτησε στο κόλπο της πρόκρισης την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, και οι διεθνείς μας υπόσχονται να τα παίξουν όλα για όλα την προσεχή Τρίτη, προκειμένου να πάρουν τη νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η «γαλανόλευκη» θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι στους «Ελέφαντες», αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται να μην νικήσει η Ιαπωνία την Κολομβία στο άλλο ματς του ομίλου, ώστε να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μήτρογλου, που δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει. «Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Μακάρι να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο», δήλωσε το Σάββατο στη συνέντευξη Τύπο ο «Μητρογκόλ», που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κυρίως για να προφυλαχθεί.

«Το έχουμε ξανακάνει. Θα ακούσουμε τι θα μας πει ο προπονητής. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Η Ακτή έχει δυνατούς παίκτες όπως ο Ντρογκμπά», πρόσθεσε ο Μήτρογλου και ανέφερε ότι «αισθάνομαι πολύ καλά για να παίξω κόντρα στην Ακτή».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Χολέμπας. «Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα με την Ιαπωνία που παίξαμε και με 10 παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πάμε για τη νίκη. Στο ματς με την Κολομβία δεν παίξαμε καλά. Δεν παλέψαμε, δεν τα δώσαμε όλα. Δεν μπήκαμε καλά. Στην αποβολή του Κατσουράνη δείξαμε πίστη. Τώρα η τύχη είναι στα χέρια μας. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπούμε για τη νίκη», ανέφερε σχετικά ο Χολέμπας.

Μήνυμα νίκης έστειλε και ο Ορέστης Καρνέζης, μιλώντας στον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 στη Βραζιλία, Νίκο Δελαγραμμάτικα. «Θα τα παίξουμε όλα για όλα με την Ακτή Ελεφαντοστού»,  υποσχέθηκε ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας. «Πάμε για τη νίκη», πρόσθεσε και έδωσε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

* Οι διεθνείς μας διοργάνωσαν το Σάββατο πάρτι για τα γενέθλια του Κώστα Κατσουράνη που έκλεισε τα 35 του χρόνια.



Δείτε το βίντεο από το πάρτι για τα γενέθλια του Κατσουράνη:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)