Νέα

21 Ιουνίου 2014 21:16

Καρνέζης: Πάμε για τη νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού

Αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού εμφανίστηκε ο Ορέστης Καρνέζης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

-



Ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Ορέστης Καρνέζης μίλησε στον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 στη Βραζιλία, Νίκο Δελαγραμμάτικα, για τον μεγάλο αγώνα της Τρίτης κόντρα στους «Ελέφαντες» και υποσχέθηκε ότι οι διεθνείς μας θα τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αξίζαμε το βαθμό και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ακόμη στο παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καρνέζης, σημειώνοντας ότι η «γαλανόλευκη» άξιζε απολύτως το βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα με την Ιαπωνία.

Ο Έλληνας πορτιέρο επισήμανε ότι η Εθνική μας θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. «Πάμε για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε από όλους να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στη "γαλανόλευκη".

Δείτε τι είπε ο Ορέστης Καρνέζης στον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 στη Βραζιλία:





12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)