Νέα

20 Ιουνίου 2014 18:50

Αδερφός εναντίον αδερφού στο Γερμανία-Γκάνα

Η κλήρωση έφερε ξανά αντιμέτωπους τους αδερφούς Μπόατενγκ, όπως και στο προηγούμενο Μουντιάλ, όπου Γερμανία και Γκάνα βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο.

-

Είναι η πιο ασυνήθιστη κόντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δύο αδέρφια να αγωνίζονται ως αντίπαλοι με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ θέλει ρεβάνς για την ήττα της Γκάνας από τη Γερμανία του αδερφού του, Ζερόμ, πριν από 4 χρόνια στη Νότιο Αφρική.

Τότε η Γερμανία είχε επικρατήσει 1-0, χάρη σε ένα τέρμα του Οζίλ, στο πρώτο ματς στην ιστορία του Μουντιάλ με αντιπάλους δύο αδέρφια.

«Δεν έχουμε μιλήσει πρόσφατα», λέει εν όψει της αναμέτρησης στη Φορταλέτζα, ο Ζερόμ Μπόατενγκ, παρά το γεγονός ότι τα δύο αδέρφια μιλούν σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο.

Οι αδερφοί Μπόατενγκ γεννήθηκαν στο Βερολίνο από διαφορετικές μητέρες και το 2009 ο Κέβιν-Πρινς επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Γκάνας, την πατρίδα του πατέρα τους. Βέβαια, ο πατέρας αισθάνεται κάπως περίεργα, γιατί θα χαρεί για όποιο παιδί του πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά θα στενοχωρηθεί για το άλλο. «Τουλάχιστον να μην τραυματιστεί κανείς», λέει.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)