Νέα

19 Ιουνίου 2014 20:59

Μόνη πρώτη στην κορυφή η Κολομβία

Νίκησε και την Ακτή Ελεφαντοστού και έφθασε τους 6 βαθμούς στον Όμιλο της Εθνικής μας.

-

 

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Κολομβία, η οποία μετά το 3-0 επί της Ελλάδας, νίκησε και την Ακτή Ελεφαντοστού και έφθασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, το δεύτερο ημίχρονο επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις στους θεατές της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 64ο λεπτό ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ, ενώ έξι λεπτά αργότερα η Κολομβία διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κιντέρο.

Προς στιγμήν φάνηκε πως οι Κολομβιανοί είχαν «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο Ζερβινιό είχε διαφορετική άποψη. Με περίτεχνη προσωπική ενέργεια στο 73’ ο Ιβοριανός άσος έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Ακτή Ελεφαντοστού και το ματς έγινε… «ροντέο».

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Κολομβιανούς να πανηγυρίζουν και τους Ιβοριανούς να ξεσπούν απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι από την ήττα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κολομβία: Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Αρμέρο (72’ Αρίας), Ζούνιγκα, Σάντσεζ, Κουαδράδο, Τζέιμς Ροντρίγκεζ, Ιμπάρμπο (52’ Κιντέρο), Αγκιλάρ (79’ Μεχία), Γκουτιέρες.

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπουμπακάρ, Αουριέ, Μπόκα, Ζοκορά, Μπάμπα, Γιάγια Τουρέ, Γκραντέλ (67’ Καλού), Ζερβινιό, Τιοτέ, Ντιέ (72’ Μπολί), Μπόνι (60’ Ντρογκμπά).

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)