Νέα

05 Ιουνίου 2014 00:25

Ισοπαλίες για Ιταλία, Αγγλία, νίκησε ξανά η Ολλανδία

Στην ισοπαλία έμειναν η Ιταλία με το Λουξεμβούργο και η Αγγλία με το Εκουαδόρ, ενώ η Ολλανδία πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Ουαλία.

-



Χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους, οι Οράνιε επικράτησαν με 2-0 της Ουαλίας χάρη στα γκολ του Ρόμπεν (32΄) και του Λενς (76΄), παίρνοντας ακόμη μία νίκη στα φιλικά τεστ ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αντίθετα, η Ιταλία έμεινε στο 1-1 στο φιλικό με το Λουξεμβούργο, δίχως να πείσει με την εμφάνισή της. Οι «ατζούρι» προηγήθηκαν με τον Μαρκίζιο μόλις στο 9ο λεπτό, όμως, το Λοπυξεμβούργο, που ήταν απειλητικό, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ με τον Σανό.

Ισόπαλη 2-2  έληξε και η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και του Εκουαδόρ, που μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις. Οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν τη ζημιά στα «Λιοντάρια» μόλις στο 8ο λεπτό με τον Βαλένσια, ενώ ο Ρούνεϊ ισοφάρισε σε 1-1 στο 29΄. Ακολούθησε το 1-2 για την Αγγλία με τον Λάμπερτ στο 51΄, όμως το Εκουαδόρ βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αρόγιο στο 70ο λεπτό.

Από κει και πέρα, η Αλγερία νίκησε με 2-1 τη Ρουμανία χάρη στα γκολ του Μπενταλέμπ (22') και του Σουντανί (66'). Για του Ρουμάνους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο  Τσίπτσιου στο 28΄.

Μία ημέρα νωρίτερα, η Βραζιλία συνέτριψε με 4-0 τον Παναμά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κορυφαίος για τη "Σελεσάο", ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 27’ και έφθασε τα 200 γκολ. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 40’, ο συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα, Ντάνιελ Άλβες, έγραψε το 2-0, ενώ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Χουλκ, μετά υπέροχο τακουνάκι του Νεϊμάρ, ανέβασε το δείκτη του σκορ, στο 3-0. Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε ο Γουίλιαν, στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επίσης την Τετάρτη, η Βοσνία, με γκολ του Χαΐροβιτς στο 41’, νίκησε με 1-0 το Μεξικό, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ θετικό ήταν το τεστ και για την Ελβετία, η οποία επιβλήθηκε του Περού 2-0.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)