EveryDay Life

03 Ιουνίου 2014 18:40

Οι 15+1 πιο sexy άνδρες του Μουντιάλ

15 λόγοι για να βλέπουν φανατικά και οι γυναίκες τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά σε λίγες μέρες στη Βραζιλία και ο ένας που μένει εκτός....

-

Σε λίγες μέρες ξεκινά η ποδοσφαιρική πανδαισία, με τη διεξαγωγή του Μουντιάλ και μάλιστα στη «Μέκκα του ποδοσφαίρου», κι έτσι για περίπου έναν μήνα ο ανδρικός πληθυσμός θα είναι καθηλωμένος μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες, πλαισιωμένος από τις απαραίτητες πίτσες και μπύρες .

Όμως πλέον δεν είναι λίγες και οι γυναίκες που περιμένουν πως και πως την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση… Εξάλλου, που θα βρουν τόσους ωραίους, γυμνασμένους και sexy άνδρες μαζεμένους; Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που κάθε φορά που ακουμπούν τη μπάλα «ξεσηκώνουν» τον γυναικείο πληθυσμό, για να μη συζητήσουμε τι προκαλείται όταν βγάζουν τη φανέλα για να πανηγυρίζουν κάποιο γκολ….

Δείτε τους 15+1 λόγους για τους οποίους θα παρακολουθούν και οι γυναίκες φανατικά ποδόσφαιρο για τον επόμενο μήνα, με την εθνική Ισπανίας και την αντίστοιχη της Ιταλίας να συγκεντρώνουν μάλλον το μεγαλύτερο ενδιαφέρον….

Κριστιάνο Ρονάλντο


Ο 29χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, υπόσχεται «καρδιοχτύπια» για τον γυναικείο πληθυσμό που θα δει τους αγώνες της εθνικής Πορτογαλίας! Καμία όμως δεν θα καρδιοχτυπά περισσότερο από την αγαπημένη του, Ιρίνα Σάικ!


Ζεράρ Πικέ


Δύσκολο να μην «κολλήσουν» τα γυναικεία μάτια στους κοιλιακούς του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, κάθε φορά που αυτός βγάζει τη φανέλα του… Ο 26χρονος ισπανός ποδοσφαιριστής με το γλυκό χαμόγελο, είναι παντρεμένος με τη Shakira κι έχουν έναν μικρό γιο.

Ίκερ Κασίγιας


Ίσως είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες θαυμάστριες… Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης όμως έχει «χαρίσει» την καρδιά του στην δημοσιογράφο Sara Carbonero με την οποία έχει κι ένα παιδι.

Σεσκ Φάμπρεγκας


Χτυποκάρδια στις… εξέδρες προκαλεί ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας κάθε φορά που αποκαλύπτει το γυμνασμένο του κορμί.

Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Ο μέσος της Σκουάντρα Ατζούρα έχει μια… άγρια ομορφιά, που δεν αφήνει ασυγκίνητες τις εκπροσώπους του… ασθενούς φύλου.

Κλαούντιο Μαρκίζιο


Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους μπορεί να σας… ζαλίσει με το βλέμμα του.

Ολιβιέ Ζιρού

Oh la, la, la αναφωνούν οι γυναίκες όταν αντικρίζουν τα γαλάζια μάτια του γάλλου επιθετικού… Ένας πολύ καλός λόγος για να υποστηρίξει μια γυναίκα τους «τρικολόρ» σε αυτό το Μουντιάλ.

Νεϊμάρ


Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα ανεβάσει το θερμόμετρο στο Μουντιάλ, όπως το ανέβασε και στην πρόσφατη φωτογράφησή του με την Ζιζέλ...

Ρόμπιν φαν Πέρσι


Ένας πολύ καλός λόγος για να υποστηρίξετε την Ολλανδία, είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αν αποφασίσει να «πετάξει» τη φανέλα του θα σας «ζαλίσει» με τους κοιλιακούς του.

Ντιντιέ Ντρογμπά


Το «διαμάντι» της Ακτής Ελεφαντοστού αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο, αφού θα το δούμε να προσπαθεί να σκοράρει εναντίον της εθνικής μας στη φετινή διοργάνωση.

Γκονζάλο Ιγκουαΐν


Μπορεί στο γήπεδο ο Μέσι να κλέβει όλη τη δόξα από την εθνική Αργεντινής, οι γυναίκες όμως φαίνεται να ξεχωρίζουν τον επιθετικό της Νάπολι, τουλάχιστον σε βαθμό εμφάνισης.

Μάριο Γκέτσε


Τι κι αν τις άφησε αδιάφορες η ταραχώδης μετακίνησή του από τη Ντόρτμουντ στην Μπαγερν, οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του πάντως δεν περνούν απαρατήρητοι από τις περισσότερες γυναίκες….

Μάνουελ Νόιερ


Το όνομά του μεταφράζεται σε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια των «πάντσερ», αλλά για τις γυναίκες αυτά είναι μάλλον… ψιλά γράμματα, ειδικά όταν ο τερματοφύλακας της Γερμανίας κοιτάξει στην κάμερα με το λάγνο βλέμμα του...

Μαρσέλο


Το ιδιαίτερο στιλ του και η πλούσια κώμη του, μαγνητίζουν τα βλέμματα των γυναικών.

Στίβεν Τζέραρντ


Έχει το προφίλ του καλού παιδιού, στοιχείο ελκυστικό για μια μερίδα γυναικών…Ε, και όταν η καλοσύνη συνδυάζεται με κοιλιακούς…

Ρανταμέλ Φαλκάο


Εκτός από το Όσκαρ ατυχίας που κερδίζει, αφού χάνει τη διοργάνωση εξαιτίας ενός τραυματισμού ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής κέρδισε και τον τίτλο του πιο σέξι ποδοσφαιριστή του κόσμου από το περιοδικό «Glamour». Κυρίες μου, υπομονή ως το επόμενο Μουντιάλ για να θαυμάσετε τους κοιλιακούς του…

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)