Νέα

31 Μαΐου 2014 23:58

Νίκη για την Ολλανδία, ισοπαλία για την Ιταλία

Τη νίκη με 1-0 πήρε η Ολλανδία στο φιλικό με τη Γκάνα, ενώ η Ιταλία ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Ιρλανδία.

-



Μετά από αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη, η Ολλανδία νίκησε με 1-0 τη Γκάνα σε φιλική αναμέτρηση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και έδειξε σημάδια βελτίωσης τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Ρόμπιν φαν Πέρσι μόλις στο 5ο λεπτό.

Ισόπαλη 0-0 με την Ιρλανδία ήρθε την ίδια ώρα η Ιταλία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Κρέιβεν Κότειτζ». Οι «ατζούρι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, ενώ είδαν και τον Μοντολίβο να τραυματίζεται στο ξεκίνημα του αγώνα, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο ιατρικό τιμ ενόψει του Μουντιάλ.

Ισόπαλο 1-1 έληξε νωρίτερα το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Νορβηγία και τη Ρωσία, ενώ νικηφόρα ήταν τα φιλικά τεστ για την Κροατία (2-1 το Μάλι), την Αλγερία (3-1 την Αρμενία), τη Ρουμανία (1-0 την Αλβανία) και το Μεξικό (3-1 το Εκουαδόρ).

Την Παρασκευή, η Ισπανία, αν και δυσκολεύθηκε απέναντι στη Βολιβία, πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη στα τέρματα των Τόρες και Ινιέστα στην επανάληψη, ενώ θετικά στοιχεία έδειξε και η Αγγλία στο Γουέμπλεϊ απέναντι στο Περού, του οποίου και επικράτησε με 3-0.

Από κει και πέρα, η Ουρουγουάη δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα χθες στο Μοντεβιδέο, απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία του Ρόι Κάρολ, όμως πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα του Στουάνι. Δυσκολίες αντιμετώπισε και η Ελβετία στη Λουκέρνη απέναντι στην Τζαμάικα, την οποία νίκησε επίσης με 1-0.

Τέλος, εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή στο Σαντιάγο, ανάμεσα στη Χιλή και την Αίγυπτο. Οι  φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και μόλις στο 16ο λεπτό είχαν προηγηθεί με 0-2, όμως οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Εντουάρντο Βάργκας στην επανάληψη, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, έφτασαν στην ανατροπή, παίρνοντας τη νίκη με 3-2. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)