Κοινωνία

Σήμερα 20:10

Κορινθία: Τουρίστας πάλεψε με διαρρήκτες για να σώσει την οικογένεια του (βίντεο ντοκουμέντο)

Πολιορκία από ληστές μέσα στο σπίτι, όπου παραθέριζε στην Κορινθία, έζησε πενταμελής οικογένεια. Το περιστατικό κατέγραψε ένα ανήλικο μέλος της με το κινητό του.

Κορινθία: Τουρίστας πάλεψε με διαρρήκτες για να σώσει την οικογένεια του (βίντεο ντοκουμέντο)
-

Των Μανώλη Ασαριώτη – Μαρίας Μπουρνιά, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Οι τέσσερις κακοποιοί έχουν σπάσει το παράθυρο υπνοδωματίου σε παραθεριστική κατοικία στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας και προσπαθούν να εισβάλουν στο εσωτερικό της.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης της από τη Γερμανία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του απαθανατίζει τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του, και το μικρότερο σε ηλικία παιδί κλαίει τρομαγμένο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 φίλος του θύματος «Με τις φωνές, μ’ ένα σίδερο, που σπάσανε το τζάμι, μ’ ένα σίδερο και πετάχτηκε μες το σπίτι, πήρε αυτό στα χέρια του και προσπαθούσε να τους διώχνει όσο μπορεί. Μπαίνανε παράλληλα απ’όλα τα παράθυρα, σπάγανε δηλαδή όλο περιμετρικά το σπίτι, τα παράθυρα, δεν ήταν ότι ήταν από ένα παράθυρο μόνο, είχαν ανοίξει το παράθυρο του δωματίου, μετά σπάγανε το παράθυρο του σαλονιού».

Οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα τής Δευτέρας. Αδιαφόρησαν για την παρουσία της πενταμελούς οικογένειας και προσπαθούσαν πετώντας γεωργικά εργαλεία, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό. Η οικογένεια έμεινε εγκλωβισμένη για περισσότερη από μισή ώρα, καθώς είχαν περικλώσει το σπίτι οι δράστες.

Ο 46χρονος κάλεσε τον Έλληνα φίλο του, ο οποίος και ενημέρωσε τις Αρχές. Αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες συνολικά 2.400 ευρώ, αλλά εκείνοι τράπηκαν σε φυγή μόνον όταν άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών της Αστυνομίας. 

Τα στελέχη της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 44χρονο και αναζητούν τους άλλους τρεις, μεταξύ των οποίων και δύο ανηλίκους. 

Η οικογένεια των Γερμανών έχει αγοράσει το σπίτι στην Ξυλοκέριζα και κάθε καλοκαίρι περνά έναν μήνα διακοπών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά από την προβολή του ρεπορτάζ έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν και οι άλλοι τρεις δράστες της επεισοδιακής διάρρηξης.

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: 490 λουκέτα και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση με σφοδρές καταιγίδες και κεραυνούς

Φωτιές: Ο Κασσελάκης, το Μαξίμου, ο περιφερόμενος influencer και τα “παραμύθια με δράκους”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)