Εκδηλώσεις

30 Νοεμβρίου 2018 19:31

Ρεσιτάλ με λαμπρούς σολίστες για την στήριξη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός", με την υποστήριξη της γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Ρεσιτάλ με λαμπρούς σολίστες για την στήριξη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών
-

Ρεσιτάλ με λαμπρούς σολίστες,  τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για τη στήριξη των σκοπών της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών "Πόρτα Ανοιχτή" , με την υποστήριξη της Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός". 

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός", στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα. 

Στο ρεσιτάλ συμμετέχουν οι σολίστ Danae Papamatthäou-Matschke, Benedict Kloeckner και Uwe Matschke, οι οποίοι προσφέρουν το ταλέντο τους για τον σκοπό αυτό. 

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, πιστεύει πως η Τέχνη είναι καθοριστικός παράγοντας στη ζωή κάθε ανθρώπου και εφαρμόζει προγράμματα μουσικής, χορού, θεάτρου και ζωγραφικής στα παιδιά και στους ενήλικες της «Πόρτας Ανοιχτής». 

Επίσης έχει μια μακρά παράδοση οργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό. 

Οι υπεύθυνοι πιστεύουν πως για άλλη μια φορά το φιλόμουσο κοινό της Αθήνας θα τιμήσει μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό .

Ρεσιτάλ - Φιλολογικός Σύλλογος - Παρνασσός

Ρεσιτάλ - Φιλολογικός Σύλλογος - Παρνασσός

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)