Γενικά

27 Οκτωβρίου 2018 09:02

“Το Ταίρι Ξέρει”: Πάρτι – έκπληξη στο πλατό για τα γενέθλια του Τόνι Σφήνου

Το Σάββατο οι παίκτες ζωγραφίζουν κυριολεκτικά και μεταφορικά, ενώ θα μάθουμε ποιος  τυχερός θα φύγει με το αυτοκίνητο ή το σκούτερ και ποιος με τα… πόδια.

“Το Ταίρι Ξέρει”: Πάρτι – έκπληξη στο πλατό για τα γενέθλια του Τόνι Σφήνου
-

Αυτό το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, οι παίκτες ζωγραφίζουν κυριολεκτικά και μεταφορικά ενώ θα μάθουμε ποιος  τυχερός θα φύγει με το αυτοκίνητο ή το σκούτερ και ποιος με τα… πόδια. Την Κυριακή  το «Ταίρι Ξέρει» γιορτάζει τα γενέθλια του Τόνι Σφήνου και του ετοιμάζει πάρτι – έκπληξη στο πλατό. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εκεί αφού τα ζευγάρια θα έρθουν αντιμέτωπα με τη μεγαλύτερη  πρόκληση.

O ανατρεπτικός performer που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, Τόνι Σφήνος, και αυτό το Σαββατοκύριακο δίπλα σε κάθε ταίρι που ξέρει ή και σε κάθε ταίρι που θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα!

Το Ταίρι Ξέρει! (‘Η μήπως όχι;)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:15

#ToTairiXerei

https://www.antenna.gr/tairi

Αν πιστεύετε πως η σχέση σας αντέχει στις πιο τρελές δοκιμασίες, δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.antenna.gr/tairi/ για να παίξετε στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι με το ταίρι σας και να διεκδικήσετε ένα αυτοκίνητο!


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)