Σινεμά

05 Σεπτεμβρίου 2018 11:25

Το Αλτσχάιμερ “νίκησε” την Ειρήνη Παππά

Γιόρτασε τα γενέθλια της, αλλά «δεν θυμάται τίποτα από την υπέροχη ζωή της».

Το Αλτσχάιμερ “νίκησε” την Ειρήνη Παππά
-

Συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση από την Ντέπυ Γκολεμά στα social media, ενός σχολίου για την Ειρήνη Παππά, η οποία, στα 92 της πιά, έχει νικηθεί από την νόσο του Αλτσχάιμερ.

Όπως αποκαλύπτει η τηλεκριτικός, η κατάσταση της υγείας της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού, γνωστής στα πέρατα του κόσμου από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στις οποίες συμμετείχε, επιβαρύνεται διαρκώς, με την μνήμη της να έχει πλέον «σβήσει»

Στην ανάρτηση που έκανε η Ντέπυ Γκολεμά, γράφει «σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε, (μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλυγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ.

Ειρήνη Παππά

Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσύ καθώς γερνάς, ποια σβήνεις, ποια κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου….. Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική, πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά…..».

Ειρήνη Παππά - Αλτσχάιμερ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)