Γενικά

11 Αυγούστου 2018 17:45

Αλλαγή ωραρίου στα σχολεία λόγω… Μπιγιονσέ!

Η συναυλία με την «βασίλισσα» της ποπ αναμένεται να προκαλέσει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση…

Αλλαγή ωραρίου στα σχολεία λόγω… Μπιγιονσέ!
-

Έξι σχολεία στη Νότια Καρολίνα θα τελειώσουν νωρίτερα τα μαθήματά τους στις 21 Αυγούστου χάρη στη Μπιγιονσέ και τον Jay Z. Ο λόγος είναι η μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί από την «βασίλισσα» της ποπ και τον σύζυγό της, η οποία αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους “On the Run II”, θα δώσουν συναυλία στο στάδιο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, Williams-Brice Stadium, 80.000 θέσεων.

Η επιρροή που έχει η Μπιγιονσέ στα νέα κορίτσια είναι μεγάλη και όπως είναι αναμενόμενο η κίνηση θα είναι αυξημένη, με αποτέλεσμα οι μαθητές να ταλαιπωρηθούν αρκετά.

Την ίδια ώρα, στην πολιτεία της Μινεσότας, ο κυβερνήτης Μαρκ Ντέιτον, την 8η Αυγούστου ημέρα της συναυλίας του ζευγαριού ως ημέρα Μπιγιονσέ και Jay -Z. Στη σχετική απόφαση αναφέρει:” Μέσα από τη ζωή και τη μουσική τους, οι Μπιγιονσέ και Jay-Z ενέπνευσαν τους κατοίκους της Μινεσότα και τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο”.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)