Lifestyle

01 Ιουνίου 2018 10:35

Η βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας χόρεψε σε κρητικό γλέντι (βίντεο)

Χόρεψε σιγανό πεντοζάλη και διασκέδασε με την ψυχή της στο περιθώριο διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο.

Η βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας χόρεψε σε κρητικό γλέντι (βίντεο)
-

Δεινή χορεύτρια αποδείχθηκε η βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας, η οποία χόρεψε σιγανό πεντοζάλη στη διάρκεια του παραδοσιακού γλεντιού που στήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείου του Ρεθύμνου.

Η ελληνικής καταγωγής τέως βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκεται στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσει το τριήμερο διεθνές συνέδριο “Η Ελεύθερνα, η Κρήτη και ο έξω κόσμος” που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του.

Το βράδυ διοργανώθηκε εορταστική εκδήλωση, με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς και εδέσματα για τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Η βασιλομήτωρ Σοφία δεν αρνήθηκε την πρόσκληση να ανέβει στη σκηνή και χόρεψε μαζί με χορευτές που φορούσαν παραδοσιακές ενδυμασίες. Άλλωστε και ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να χορέψει κρητικούς παραδοσιακούς χορούς κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κρήτη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)