Σινεμά

02 Μαρτίου 2018 22:20

Βίντεο: η μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν σε Ουίνστον Τσόρτσιλ

Δείτε πώς μεταλλάχθηκε ο Γκάρι Όλντμαν για τις ανάγκες του ρόλου που τον οδήγησε σε ακόμα μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Βίντεο: η μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν σε Ουίνστον Τσόρτσιλ
-

Ως απαραίτητη για τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Πιο Σκοτεινή Ώρα» είχε θέσει ο Γκάρι Όλντμαν να αναλάβει ένας διακεκριμένος Ιάπωνας καλλιτέχνης την... μεταμόρφωσή του σε Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Έτσι, ο μεγάλος ηθοποιός, αφού κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο, ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επόμενη Κυριακή το βραβείο Όσκαρ για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία, ενώ ο Ιάπωνας καλλιτέχνης και μακιγιέρ Καζουχίρο Τσούτζι διεκδικεί επίσης ένα Όσκαρ, για το καλύτερο μακιγιάζ.

Ο Ιάπωνας έχει δουλέψει και στο παρελθόν σε μεγάλες ταινίες, όπως  «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» του Τιμ Μπάρτον και «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» του Ντέιβιντ Φίντσερ, όμως η τραυματική εμπειρία της συνεργασίας του με τον Τζιμ Κάρεϊ στο  «How the Grinch Stole Christmas», τον ανάγκασε να αποσυρθεί.

Γκάρι Ολντμαν - μεταμόρφωση - Ουίνστον Τσόρτσιλ - Darkest Hour

Λέγεται, μάλιστα πως τώρα, για να πειστεί έλαβε προσωπικό μέιλ από τον Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι αν δεν αναλάμβανε ο Τσούτζι τη μεταμόρφωση, ο ίδιος δε θα δεχόταν το ρόλο και κάπως έτσι είπε ο «ναι».

Γκάρι Ολντμαν - μεταμόρφωση - Ουίνστον Τσόρτσιλ - Darkest Hour

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη μετάλλαξη του Όλντμαν σε Τσόρτσιλ και θα καταλάβετε γιατί επέμενε τόσο ο ηθοποιός. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)