Γενικά

04 Φεβρουαρίου 2018 14:19

H Ούμα Θέρμαν λύνει την σιωπή της: Ο Γουάινστιν με έσπρωξε και προσπάθησε να γδυθεί

Η χολιγουντιανή ηθοποιός αφηγήθηκε στην εφημερίδα "New York Times" τί ακριβώς συνέβη με τον γνωστό παραγωγό, σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

H Ούμα Θέρμαν λύνει την σιωπή της: Ο Γουάινστιν με έσπρωξε και προσπάθησε να γδυθεί
-

Η Ούμα Θέρμαν έσπασε την σιωπή της για το σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και αφηγήθηκε στην εφημερίδα "New York Times" τί ακριβώς συνέβη με τον χολυγουντιανό παραγωγό, σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει η Ούμα Θέρμαν, ο Γουάινστιν, την προσκάλεσε στο δωμάτιό του, όπου την έσπρωξε, προσπάθησε να της ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα, λέει χαρακτηριστικά. Κατόπιν ο παραγωγός την προσκάλεσε και στη σάουνα του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την ίδια.

Το περιστατικό συνέβη μετά την κυκλοφορία της ταινίας "Πάλπ Φίξιον" το 1994 και προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πρώτου "Kill Bill" το 2003, μάλιστα η διάσημη ηθοποιός τονίζει ότι μετά συνάντησε τον Γουάινστιν και τον προειδοποίησε ότι θα χάσει την καριέρα του, εάν κάνει και σε άλλες ό,τι έκανε σε εκείνη. Ο παραγωγός φέρεται με τη σειρά του να την απείλησε ότι θα καταστρέψει τη δική της καριέρα.

Η πλευρά Γουάινστιν αρνείται την κατηγορία αυτή, παραδέχεται όμως ότι πράγματι ο παραγωγός προσέγγισε ερωτικά την Ούμα Θέρμαν, αφού παρερμήνευσε τη συμπεριφορά της στο Παρίσι. Και στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως της ζήτησε αμέσως συγγνώμη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)