Γενικά

27 Ιανουαρίου 2018 00:01

Εντυπωσιακά ντουέτα στην πρεμιέρα του “Dancing With The Stars” (βίντεο)

Φαντασμαγορική ήταν η πρεμιέρα του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1. Απαστράπτουσα η οικοδέσποινα και "ετοιμοπόλεμοι" οι κριτές. Δείτε όλες τις χορογραφίες.

Εντυπωσιακά ντουέτα στην πρεμιέρα του “Dancing With The Stars” (βίντεο)
-

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό show του ΑΝΤ1 μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν, επέστρεψε με τον 6ο κύκλο.

Η έναρξη του πρώτου live ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς ξεκίνησε με μια μοναδική χορογραφία που ετοίμασε η Γκαλένα Βελίκοβα για τους χορογράφους και τους διαγωνιζόμενους του show.

Η απαστράπτουσα Ευαγγελία Αραβανή, φορώντας μία ασημένια maxi τουαλέτα, έκανε την είσοδό της στο πλατό και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Στην συνέχεια παρουσίασε τα 15 από τα 16 χορευτικά ζευγάρια, αφού η Μαρία Κορινθίου έλλειπε από την έναρξη, καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο στούντιο λόγω της παράστασης που συμμετέχει. Αμέσως η μετά υποδέχτηκε στο πλατό την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή των backstage, Σάββα Πούμπουρα.

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκάλυψε ότι στο σημερινό πρώτο live δεν θα υπάρξει αποχώρηση και μίλησε για τον φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού.

Και ο χορός ξεκίνησε με τα ζευγάρια να ανεβαίνουν το ένα μετά το άλλο στο stage…

Απολαύστε τους!



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)