Γενικά

07 Νοεμβρίου 2017 22:18

Η Δαλιάνη θηλάζει, ο Παπαγιάννης ποστάρει φωτογραφίες και το Πρωινό... διχάζεται (βίντεο)

Η τρυφερή φωτογραφία της Αγγελικής Δαλιάνη την ώρα που θηλάζει τον νεογέννητο γιο της δια χειρός Μάνου Παπαγιάννη προκάλεσε την έντονη διαφωνία στην πρωινή παρέα.

Η Δαλιάνη θηλάζει, ο Παπαγιάννης ποστάρει φωτογραφίες και το Πρωινό... διχάζεται (βίντεο)
-

H Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί με τα δύο τους παιδιά. Η ηθοποιός πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζετε στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram δύο στιγμιότυπα από την ώρα που θήλαζε το νεογέννητο γιο της. Μάλιστα, στη λεζάντα της εικόνας αποκάλυψε πως φωτογράφος ήταν ο σύζυγος της, Μάνος Παπαγιάννης.

“Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό γάλα!!! Photos @manospapagiannis #breastfeeding #breastfeedingweek #breastfeedingmom #thebestgift”, έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες στο fay’sbook.gr


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)