Γενικά

05 Νοεμβρίου 2017 17:21

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”: έχουν διαλυθεί όλοι και όλα

Ο δημοφιλής κωμικός μιλάει στη Μαρία Ανδρέου για τα σχέδια του αλλά και για τις σκέψεις του για την Ελλάδα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”: έχουν διαλυθεί όλοι και όλα
-

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Ανδρέου για ένθετο “enjoy” της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», δεν δίστασε να υποστηρίξει μιλώντας για την Ελλάδα ότι «έχουν διαλυθεί όλοι και όλα. Είναι σαν να έχει συντριβεί ένας αεροσκάφος. Άλλοι έχουν χαθεί τελείως, άλλοι έχουν σωθεί με τραύματα, άλλοι ψάχνουν τα πράγματα τους, άλλοι τα μαζεύουν και άλλο περπατάνε λίγο καλύτερα μέσα στα συντρίμμια».

Η συνέντευξη ξεκίνησε πρωτότυπα με τον δημοφιλή καλλιτέχνη: Έχει και ένα βαρκάκι αταξίδευτο, που σαν πάρει ο αέρας και αγριέψει, θα γίνουν οι καρδιές σαν από σίδερο που μόνο ο βυθός θα τις γιατρέψει. Του 'Έλληνα το δαιμόνιο σε ένα χαρτί Μνημόνιο, τυλίχτηκε ένα βράδυ, ψάχνω δεξιά, ψάχνω αριστερά, μαύρο βαθύ σκοτάδι.

Αλλιώς ρε φίλε το ζυγίσαμε, αλλιώς το υπολογίσαμε, το έργο δεν μας βγήκε. Σαν μπήκε νύχτα σε πρωί και μεσημέρι βγήκε...Αλλιώς ρε φίλε το βαφτίσαμε, αλλιώς το ονοματίσαμε, στο όνομα δεν μας βγήκε. Μας μπήκε Νίκος το πρωί και Νικολέτα βγήκε... τραγουδάει μπροστά μου ο Λάκης Λαζόπουλος και εγώ έχω πιάσει τον ρυθμό και το χορεύω.

 Δίπλα μου ,στον καναπέ του υπάρχουν, κίτρινα χαρτιά με ωραία καλλιγραφικά γράμματα. Τα δικά του. Πόσες ιστορίες ... Μια ακόμη που πρόσθεσε ήταν για ένα συνταξιούχο που έρχεται από το εξωτερικό στην Ελλάδα και ντρέπεται να πει στην σύνταξη που παίρνει. « Μα αυτά που γράφεις του λέω θα αυτοεξοριστείς ,σαν τον Αριστοφάνη».

 Γελάει και απαντά: «Ο Αριστοφάνης υπηρετούσε με σπουδαία επιτυχία την σάτιρα και εγώ με ασήμαντη. Απλά κάνουμε την ίδια δουλειά. Λες να έχω την ίδια τύχη; Να μην αντέξω και να αποσυρθώ; Το μυαλό μου είναι σε φάση αυτοεξορίας. Αυτό να το δεχτώ. Aλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λένε οι άλλοι. Πες το βλάβη; Πες το πάθηση; Μου το έλεγε και η μάνα μου :«Παιδί μου έτσι που τα λες έχουμε τελειώσει σαν οικογένεια» και συμπληρώνει « Το πρώτο χαστούκι που έφαγα από εκείνη ήταν όταν είχε έρθει ο δοσάς από τον οποίο αγοράζαμε πράγματα για το σπίτι και μου είπε να του πω – γιατί δεν είχε να δώσει λεφτά για την δόση- ότι δεν είναι μέσα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου, στο ένθετο “enjoy” της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)