Γενικά

01 Οκτωβρίου 2017 09:56

Σοβαρός τραυματισμός του Marilyn Manson στη διάρκεια συναυλίας (βίντεο)

Καταπλακώθηκε από τμήμα του σκηνικού. Ο Αμερικανός τραγουδιστής απεγκλωβίστηκε και αποχώρησε με φορείο. Βίντεο-ντοκουμέντο.

Σοβαρός τραυματισμός του Marilyn Manson στη διάρκεια συναυλίας (βίντεο)
-

“Πάγωσαν” οι θεατές που παρακολουθούσαν συναυλία του Μέριλιν Μάνσον στη Νέα Υόρκη, όταν ο εκκεντρικός καλλιτέχνης …καταπλακώθηκε από τμήμα του σκηνικού.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής ερμήνευε μία διασκευή της επιτυχίας των Eurythmics “Sweet Dreams”, όταν επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε ένα podium με δύο τεράστια πιστόλια, το οποίο είχε στηθεί στη σκηνή. Η κατασκευή υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο Marilyn Manson να πέσει αρχικά στη σκηνή και να καταπλακωθεί στη συνέχεια.

Θεατές κατέγραψαν τις δραματικές στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα και βίντεο άρχισαν αμέσως να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Ο 49χρονος τραγουδιστής απεγκλωβίστηκε χάρη στην επέμβαση σεκιούριτι που έσπευσαν να μετακινήσουν το σκηνικό που κατέρρευσε και απομακρύνθηκε με φορείο. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)