Γενικά

09 Αυγούστου 2017 09:11

Πέρασε στα “ήσυχα βράδια” η Αρλέτα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Το τελευταίο "αντίο" από τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Λάκη Παπαδόπουλο. Πότε θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι. Επιθυμία της να αποτεφρωθεί.

Πέρασε στα “ήσυχα βράδια” η Αρλέτα
-

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου της Αρλέτας, σε ηλικία 72 ετών.

Η τραγουδοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη μετά ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο και το έμφραγμα που είχε υποστεί.

Αύριο, Πέμπτη, στις 12 θαυμαστές, συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να την αποχαιρετήσουν στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών ενώ η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η φίλη της Σάννυ Μπαλτζή, με ανάρτησή της στο Facebook.

Η Αρλέτα αναφερόμενη στην περιπέτεια της υγείας της τον περασμένο Νοέμβριο, είχε δηλώσει:

«Ήδη έχω κερδίσει τρεις φορές τον "κύριο" που λέγεται θάνατος, τι να πω, νομίζω ότι μάλλον έχουν σωθεί οι φορές μου. Το ότι ζω αυτή τη στιγμή μάλλον είναι θαύμα».

Σάννυ Μπαλτζή - Αρλέτα

Τα προβλήματα με την υγεία της είχαν ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2008, όταν λίγο προτού ξεκινήσει συναυλία της στο Βόλο λιποθύμησε έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Τότε είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της «σοβαρή». 

Η συγκινητική ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του μουσικοσυνθέτη Σταμάτης Κραουνάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία αποχαιρετά την Αρλέτα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε το τραγούδι «Τι τα θες», που έχει συνθέσει ο ίδιος σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και ερμήνευε η Αρλέτα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τίποτα μόνο τη μέρα που το ‘γραψε έκλαιγα πολύ ήταν το 89. Αγία. Στα ύψη αμέσως Αρλέτα μου».

Σταμάτης Κραουνάκης - facebook - Αρλέτα

Χωρίς λόγια και απλά με ένα τραγούδι, ο Λάκης Παπαδόπουλος της αφιέρωσε τα δικά τους «Ήσυχα βράδια». Το τραγούδι που ερμήνευσε μοναδικά η Αρλέτα σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή και μουσική δική του. 

Λάκης Παπαδόπουλος - Αρλέτα

Συγκλονιστικός είναι ο αποχαιρετισμός του επί 50 χρόνια φίλου της Γιάννη Σπανού, του συνθέτη της μεγάλης της επιτυχίας "Μια φορά θυμάμαι", που κυκλοφόρησε το 1962.

Με επίσημες ανακοινώσεις και μηνύματα στα social media εκφράζει ο πολιτικός κόσμος τη θλίψη του για το θάνατο της Αρλέτας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)