Υγεία

16 Ιουλίου 2017 08:43

Foodplan: μια καινοτόμος μέθοδος αδυνατίσματος

Ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα του φαγητά χωρίς να νιώθει ενοχές...

Foodplan: μια καινοτόμος μέθοδος αδυνατίσματος
-

Το foodplan.gr είναι μια καινοτόμος μέθοδος αδυνατίσματος πλήρως αυτοματοποιημένη με την υποστήριξη της εταιρείας Personaldiet.

Σκοπός του Foodplan.gr είναι να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει τα αγαπημένα του φαγητά χωρίς να νιώθει ενοχές. Με έξυπνους συνδυασμούς για τον καθένα ξεχωριστά, μπορούν όλοι να τρώνε από όλες τις κατηγορίες τροφίμων ισορροπημένα.

Γιατί να επιλέξετε foodplan ?

1)   Εξατομικευμένη διατροφή παντού κ πάντα !

Δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας όποιο διατροφικό σxήμα του ταιριάζει. Εισάγετε μόνο μερικά βασικά στοιχεία όπως είναι το παρόν βάρος, ύψος, ηλικία και τον στόχο σας. Στη συνέχεια το foodplan δημιουργεί το προσωπικό διατροφικό πλάνο, το οποίο το προσαρμόζετε όπως επιθυμείτε ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες.

2)   Προάγει την υγεία και ευεξία !

Είναι μια διατροφή, εύκολη και αποτελεσματική. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά με πρωτότυπες και υγιεινές επιλογές. Είναι ένα πρόγραμμα διατροφής που ο καθένας μπορεί να το κάνει και να χάσει το περιττό βάρος γρήγορα και υγιεινά.

Foodplan

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)