Γενικά

10 Ιουνίου 2017 07:19

“So You Think You Can Dance”: οι παίκτες που αποχώρησαν στο 3ο live!

Δύο χορευτές έμειναν εκτός! Ποιοι ήταν υποψήφιοι και ποιους έσωσε τελικά η κριτική επιτροπή; Οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα και η συγκίνηση της Δούκισσας.

“So You Think You Can Dance”: οι παίκτες που αποχώρησαν στο 3ο live!
-

Όλα τα είχε το 3ο live του “So You Think Yoυ Can Dance”: Χορό, τραγούδι, εκπλήξεις, απρόοπτα αλλά και αρκετή συγκίνηση!

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία παντρεύεται σήμερα τον εκλεκτό της καρδιάς της στη Μύκονο, δέχθηκε μια πολύ συγκινητική έκπληξη από τους συνεργάτες της, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Γαμήλιο Πάρτυ».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ευχαριστώντας παράλληλα τους χορευτές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την έκπληξή της, η οποία σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη!

Πέραν όμως της έκπληξης αυτής, το 3ο live ήταν ξεχωριστό και για έναν ακόμα λόγο: Παρέσυρε τους πάντες σε «ελληνικούς ρυθμούς» με τις πιο ευφάνταστες χορογραφίες!

Ωστόσο, από το “So You Think Yoυ Can Dance” δεν έλειψαν και οι αποχωρήσεις. Έτσι, δύο διαγωνιζόμενοι δεν συνεχίζουν στον επόμενο γύρο.

Προτεινόμενα τέθηκαν τρία ζευγάρια και συγκεκριμένα η Νάστα με τον Χρήστο, η Χρύσα με τον Βασίλη και η Δέσποινα με τον Ιάσωνα. Η κριτική επιτροπή με τη σειρά της αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι την Δέσποινα και τον Ιάσωνα.

Οι τέσσερις χορευτές που έμειναν χόρεψαν ξανά στη σκηνή και οι κριτές αποφάσισαν πως εκείνοι που θα έπρεπε να αποχωρήσουν ήταν η Νάστα και ο Χρήστος.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του 3ου live:

Το πρώτο ζευγάρι, η Δέσποινα Λαγουδάκη και ο Ιάσονας Μανδηλάς, χόρεψαν Jazz υπό τους ήχους της Μάντισσας και κέρδισαν τις εντυπώσεις:

Στη συνέχεια η Αρετή Νότη και ο Oleksandr Bakharyev χόρεψαν σύγχρονο με το «Καίγομαι και σιγολιώνω» του αγαπημένου συγκροτήματος “Melisses” και έλαβαν το χειροκρότημα κοινού και κριτικής επιτροπής.

Τρίτοι στη σειρά εμφανίστηκαν οι Νάστα Κοντοπίδη και ο Χρήστος Ντέντης σε commercial χορογραφία, υπό τους ήχους του «Τι Κοιτάς» της Ελένης Φουρέιρα…

Βέλμα Ανδριανάκη και ο Edgar Avetikyanv διαγωνίστηκαν τέταρτοι σε jazz  με το «Κάποιες Φορές» των Δημήτρη Μητροπάνου και Στέφανου Κορκολή.

Η Σοφία Τζάβελου και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου διαγωνίστηκαν σε Jive και χόρεψαν μοναδικά το «Δικός σου για Πάντα» του Μιχάλη Ρακιντζή.

Σειρά ήταν για τη Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και τον Oleksandr Ponomarov οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο hip hop, με το «Στη Ντισκοτέκ» των Ελπίδα και Ημισκούμπρια.

Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή της Νεφέλης Θεοδότου και του Άγγελου Αποστολίδη, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στη rumba με το «Φίλα με» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Κλειώ Αρβανίτη και ο Βαλάντης Ράπτης χόρεψαν salsa με το «Ξανά Μανά» της Άννας Βίσση και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη!

Οι Χρύσα Σκορδιάλη και Βασίλης Γκουλέτσας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σύγχρονο με το «Εκδρομή» της Δήμητρας Γαλάνη και του Ευστάθιου Δράκου!

Η Εύα Σωμαρακάκη με τον Μάριο Χατζηαντώνη χόρεψαν lyrical hip hop με το «Να την Προσέχεις» των Sanjuro – Onirama.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)