Celebrity

Σήμερα 17:30

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ανάρτηση από τις διακοπές της και το σχόλιο του Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την αποκάλυψη της σχέση τους

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ανάρτηση από τις διακοπές της και το σχόλιο του Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την αποκάλυψη της σχέση τους

-

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Μελίνα Νικολαΐδη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη βλέπει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών και κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα είτε με τους φίλους της, είτε με την οικογένειά της, είτε και με τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη Φιντιρίκο.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Νικολαΐδη εδώ και μερικό καιρό και μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Φιντιρίκου, με τον οποίο περνάει όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.

Δείτε επίσης! Μελίνα Νικολαΐδη - Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που μαρτύρησε την σχέση τους! Αγκαλιά σε τρυφερές στιγμές

Το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Αυγούστου, η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της.

Η εν λόγω ανάρτηση συγκέντρωσε αρκετά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, με τον 37χρονο επιχειρηματία να μην διστάζει να κάνει το δικό του σχόλιο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος κάτω από τις φωτογραφίες της έβαλε κάποια emojis, όπως καρδούλα και φωτιά.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μελίνα  Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Μελίνα Νικολαΐδη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)