Celebrity

Σήμερα 16:30

Νίκος Χαρδαλιάς & Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Βαρύ πένθος για το ζευγάρι

Νίκος Χαρδαλιάς & Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Βαρύ πένθος για το ζευγάρι

-

Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια του Νίκου Χαρδαλία.

Συγκεκριμένα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο πατέρας της Γιώτας Παναγιωτοπούλου, Χρήστος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλία και καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες και έγραψε: «Ήσουν ο πατέρας όλων …αλλά ο δικός μου άγγελος…Είμαι τόσο περήφανη που ήσουν ο πατέρας μου…Μου έφυγες την ίδια μέρα με την Παναγία μας…Καλό ταξίδι ψυχή μου…Σε αγαπώ».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε κι’ αυτός να αποχαιρετήσει δημόσια τον πεθερό του. Ο ίδιος δημοσίευσε στα social media μια σειρά φωτογραφιών και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα ξεχωριστό Άνθρωπο, πατέρα, σύζυγο, παππού αποφάσισε η Παναγιά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο να πάρει κοντά της, μαζί της...Χρήστο μου αγαπημένε, έφυγες για το δικό σου ταξίδι στο φως με την μοναδική αξιοπρέπεια που έζησες ολόκληρη τη ζωή σου. Μια ζωή δύσκολη από τα παιδικά σου χρόνια που με τον χαρακτήρα σου, το σθένος σου, την εργατικότητα και εντιμότητά σου, την δύναμη και μεγαλείο της ψυχής σου την έκανες τόσο λαμπερή. Αυτά τα τελευταία 15 χρόνια που άνοιξες την αγκαλιά σου και με υποδέχτηκες (όχι σαν πεθερός αλλά σαν πατέρας) ως ένα ακόμα παιδί σου στην τόσο όμορφη και ξεχωριστή οικογένεια σου, ήταν όλα μοναδικά σε αισθήματα, εμπειρίες, συγκινήσεις, στιγμές. Και θα μείνουν όλα βαθιά μέσα μου, στην ψυχή, στην καρδιά μου. Θα μου λείπουν πάντα οι συζητήσεις μας, θα με συνοδεύουν πάντα οι παραινέσεις σου, οι συμβουλές σου. Καλό ταξίδι Πατέρα μου, καλή αντάμωση ξεχωριστέ μου...».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Νίκου Χαρδαλιά και της Γιώτας Παναγιωτοπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)