Γενικά

03 Μαΐου 2017 15:09

“Σπασμένος” ο Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο (φωτο)

Σχεδόν παραμορφωμένος είναι ο Μπραντ Πιτ σε φωτογράφιση που έκανε πρόσφατα.

“Σπασμένος” ο Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο (φωτο)
-

Αναμφισβήτητα ο Μπραντ Πιτ επιβεβαιώνει τη φήμη του γοητευτικού αστέρα του Χόλυγουντ, ακόμα και σήμερα, που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του.  

Ο ηθοποιός, του οποίου το διαζύγιο από την Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει το γύρο του κόσμου, κρατώντας περίοπτη θέση στα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται πως δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος.

Σε πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε ο διάσημος σταρ, για το περιοδικό GQ, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί με τριπλό εξώφυλλο, η διαφορά με προηγούμενες εμφανίσεις του, είναι εμφανέστατη.

Δεν είμαι μόνο η φωτογράφηση που έκανε, όμως, αλλά και οι δηλώσεις του στο περιοδικό, όπου μίλησε για την νέα του ζωή και για τα παιδιά του, περιγράφοντας μάλιστα την πρώτη συνάντηση που είχε μαζί τους στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, έπειτα από επτά μήνες.

Όπως ανέφερε ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, αλλά και… αρκετά χαοτική, μια και το κάθε ένα από τα παιδιά ήθελε να φάει κάτι διαφορετικό, κάτι που φυσικά υλοποίησε ο προσωπικός του σεφ.

Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)