Lifestyle

25 Απριλίου 2017 22:23

Η νύφη του Hugh Hefner ξανά υποψήφια για πιο σέξι γυναίκα!

Η συγγένειά της με τον Hugh Hefner φαίνεται ότι της άνοιξε πολλές πόρτες, αλλά η ίδια έχει βάλει ένα και μόνο στόχο: να βγει νικήτρια στο διαγωνισμό ομορφιάς του Λας Βέγκας!

Η νύφη του Hugh Hefner ξανά υποψήφια για πιο σέξι γυναίκα!
-

 

Η Caya Hefner συζητήθηκε πολύ λόγω του επωνύμου της μιας και η ίδια είναι σύζυγος του αδελφού του Hugh Hefner και μια πολλά υποσχόμενη καλλονή στο χώρο της μόδας.

Η συγγένειά της με τον Hugh Hefner φαίνεται ότι της άνοιξε πολλές πόρτες, αλλά η ίδια έχει βάλει ένα και μόνο στόχο: να βγει νικήτρια στο διαγωνισμό ομορφιάς του Λας Βέγκας, με τις 100 πιο σέξι γυναίκες της πόλης!

Πέρυσι, παρά τις... "αιματηρές" προσπάθειες δεν κατάφερε και πολλά. Έτσι, φέτος άρχισε τις προετοιμασίες από νωρίς, ενώ φρόντισε να ενημερώσει του φίλους της στο Facebook ότι θα συμμετάσχει και αυτή τη χρονιά!

Και τι δεν κάνει για να κερδίσει τις εντυπώσεις: Ποστάρει καυτές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, αναρτά βιντεάκια και ζητά με τον πιο… γλυκό τρόπο την ψήφο όλων!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)