Γενικά

27 Μαρτίου 2017 07:24

Rising Star: κορύφωση της αγωνίας στα hot seats (βίντεο)

Η ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή, η «εξαφάνιση» του Γιώργου Λιάγκα από το πλατό και οι ερμηνείες των παικτών που έχουν φτάσει σε… άλλα επίπεδα.

Rising Star: κορύφωση της αγωνίας στα hot seats (βίντεο)
-

Απ’όλα είχε το χθεσινό live των hot seats στο Rising Star, που κέρδισε, για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

Η ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών της Δέσποινας Βανδή στο stage του show ήταν αναμενόμενο ότι θα μαγέψει, όπως κι έγινε. Η μεγάλη τραγουδίστρια και κριτής του διαγωνισμού, ξεσήκωσε και συγκίνησε το κοινό του στούντιο, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους υπόλοιπους κριτές, αφού καταχειροκροτήθηκε.

Όμως, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε και δεύτερη φορά στη σκηνή, εκείνην απροόπτως…

Αιτία στάθηκε η ξαφνική αδιαθεσία του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος την φώναξε για να τον αντικαταστήσει, με τους κριτές και κυρίως τον Αντώνη Ρέμο να τους πειράζουν και τους δύο για αυτή την ανταλλαγή ρόλων.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η αγωνία κορυφώνεται, όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουμε στο μεγάλο τελικό. Το επίπεδο ανεβαίνει, μαζί με τον ανταγωνισμό και οι διαγωνιζόμενοι ξεπερνούν κάθε φορά τα όρια που οι ίδιοι βάζουν.

Η βραδιά άρχισε με την ερμηνεία του Σωτήρη Καρυστινού. Ο παίκτης του Αντώνη Ρέμου ερμήνευσε την «Πριγκηπέσα» και συγκέντρωσε ποσοστό 87%, περνώντας στο επόμενο live.

Ο επόμενος παίκτης του Αντώνη Ρέμου, ο Δημήτρης Γερογιάννης ερμήνευσε το «Supergirl», κερδίζοντας 78%.

«Προσωπικά» ερμήνευσε η Κέλλυ Βουδούρη, από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα και το κοινό δεν το πήρε και τόσο…προσωπικά, αφού της χάρισε ποσοστό 82%!

Σειρά πήρε η μία από τις δύο  μικρότερες της παρέας, η Κλώντια –Άννα Γιαουπλάρη, που με το «Βενζινάδικο» κατάφερε να κερδίσει το 87% των ψήφων.

Ο Πάνος Σμυρναίος, παίκτης του Χρήστου Μάστορα, ανέβηκε στη σκηνή με τα «Παραπονεμένα λόγια», που δεν του άφησαν και πολλά…παράπονα, αφού συγκέντρωσε ποσοστό 83%.

«Don’ t Cry For Me Argentina» τραγούδησε η Cynthia Veronica Zietara, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και για ακόμα μία φορά μάγεψε κοινό και επιτροπή, που της «χάρισαν» απλόχερα το 84% των ψήφων τους.

Δεύτερος παίκτης του Κώστα Μακεδόνα, ο Μιχάλης Καραγκούνης ανέβηκε στη σκηνή, ερμηνεύοντας «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και συγκέντρωσε ποσοστό 86%.

Ο Μηνάς Τσίγκος παρουσίασε έναν διαφορετικό «εαυτό» τραγουδώντας το «Μη γυρίσεις». Ο παίκτης του Κώστα Μακεδόνα συγκέντρωσε 72%, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Γερογιάννη στο «hot seat».

Η παίκτρια του Αντώνη Ρέμου, Έλενα Παναγιωτίδου ανέβηκε στο stage και κέρδισε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις τραγουδώντας «Κουβέντα στην κουβέντα», αφού συγκέντρωσε ποσοστό 89%!

Σειρά πήρε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, που ερμηνεύοντας το «Θες», κατάφερε να συγκεντρώσει το 85% των ψήφων.

Ο Νίκος Μακαντάσης, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, πήρε σειρά και τραγουδώντας το «Smooth» και δεν κατάφερε να «σηκώσει» τον τοίχο, αφού συγκέντρωσε 68%, «σηκώνοντας» τον Μηνά Τσίγκο από το «hot seat».

Η παίκτρια του Κώστα Μακεδόνα, Αναστασία Ιωακειμίδου, ερμήνευσε το «Διθέσιο» και παρά τις αμφιβολίες από πλευράς κριτικής επιτροπής, συγκέντρωσε 73%.

Ο άνθρωπος των ρεκόρ, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, τα κατέφερε για ακόμα μία φορά… Ο παίκτης του Χρήστου Μάστορα, ερμήνευσε «Τις δύσκολες στιγμές» κι έκανε το ρεκόρ της βραδιάς, αφού συγκέντρωσε το 93% των ψήφων! Όμως το…μοιράστηκε…

Τελευταίος διαγωνιζόμενος της βραδιάς ήταν ο Στέλιος Τσάκωνας, που τραγουδώντας το «Θέλω να σε ξαναδώ» ισοφάρισε τον Γιάννη Ξανθόπουλο με 93%.

Έτσι, ο Νίκος Μακαντάσης έμεινε στο «hot seat» και αποχώρησε από το παιχνίδι.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)