Γενικά

24 Μαρτίου 2017 06:19

“Ταμάμ”: Αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα

Μετακομίσεις και αποφάσεις που θα γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις.

“Ταμάμ”: Αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα
-

Αλλαγές για τους ήρωες του «ΤΑΜΑΜ» φέρνει το 14ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς. Μετακομίσεις και αποφάσεις που θα γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις..

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Έλλη, ο Τζέμ και η Ερμίνα μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι. Ο Τζέμ αναγκάζεται να δεχτεί τη βιαστική μετακόμιση γιατί η Έλλη δε δέχεται αντίρρηση. Η Μυρτώ ξαφνιάζει τους πάντες δηλώνοντας ότι θέλει να γίνει ανάδοχη μητέρα της Ευθυμίας. Ο Μετίν μετά το αρχικό σοκ υποκλίνεται στο ψυχικό της μεγαλείο και στέκεται στο πλάι της. Πιο αρνητική απ’ όλους είναι η Έλλη που θεωρεί ότι η Μυρτώ θέλει να την αντικαταστήσει με την Ευθυμία. Και η κόντρα μεταξύ των δύο κοριτσιών μεγαλώνει. Ο Τεό αισθάνεται προδομένος όταν μαθαίνει ότι ο Τζέμ μίλησε κρυφά με μουσικό παραγωγό, ο οποίος θα είναι και ο νέος μάνατζερ της μπάντας. Η Ντίνα το σκάει απ’ το χωριό και τον Στέφανο κι έρχεται να μείνει προσωρινά στο σπίτι των Οζτούρκ – Χρηστίδου. Κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τη Μυρτώ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: http://www.antenna.gr/minisites/tamam/

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)