Γενικά

13 Μαρτίου 2017 09:26

Η αποχώρηση και τα εντυπωσιακά ποσοστά στο “Hot Seat” του Rising Star (βίντεο)

Ένας παίκτης αποχώρησε, πολλοί μάγεψαν κοινό και κριτικούς. Νέο ρεκόρ στο δεύτερο “Hot Seat”. Η εμφάνιση Ρέμου που ξεσήκωσε το κοινό.

Η αποχώρηση και τα εντυπωσιακά ποσοστά στο “Hot Seat” του Rising Star (βίντεο)
-

Μια ιδιαίτερη βραδιά ήταν η χθεσινή των «hot seats» του Rising Star. Οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν τραγούδια που είχαν επιλέξει οι κριτές, ενώ όλοι διαγωνίστηκαν εναντίον όλων, για να φύγει ένας.

Επιπλέον, οι κριτές μπορούσαν να ψηφίζουν και σε αυτήν τη φάση, κι έτσι ο ανταγωνισμός μεγάλωσε, ενώ σημειώθηκαν και νέα ρεκόρ στα ποσοστά των παικτών.

Στα highlights της βραδιάς ήταν η παρουσία του Αντώνη Ρέμου πάνω στη σκηνή, που αρχικά μαζί με τον Σέρβο ερμηνευτή Zeljiko Joksimovic και στη συνέχεια μόνος του, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό που είχε την τύχη να παρακολουθήσει από κοντά το show.

Η Αναστασία Ιωακειμίδου, από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα ανέβηκε πρώτη στη σκηνή. Ερμηνεύοντας το «Τα λέμε» συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσοστό του 88%.

Η Κλώντια – Άννα Γιαουπλάρη, παίκτρια του Αντώνη Ρέμου ερμήνευσε το «Άδωνις» και κατάφερε ποσοστό 85%.

Σειρά πήρε ακόμα ένας παίκτης του Αντώνη Ρέμου, ο Δημήτρης Γερογιάννης, που ερμήνευσε το «Αll of me», συγκεντρώνοντας ποσοστό 83%.

Ο παίκτης του Χρήστου Μάστορα, Πάνος Σμυρναίος ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Του Έρωτα» και μαζί με την κιθάρα του μάγεψε συγκεντρώνοντας 84%.

Στον Μιχάλη Καραγκούνη ανέθεσε «Το Πάρτι» ο Κώστας Μακεδόνας, όμως δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με το 80% που συγκέντρωσε.

Η Έλενα Παναγιωτίδου κάτω από τις οδηγίες του Αντώνη Ρέμου ερμήνευσε «Δίπλα σε σένα» και συγκέντρωσε 86%!

Ο Απόστολος Λιάπης, παίκτης του Χρήστου Μάστορα συγκέντρωσε ποσοστό 79%  με το «Feeling Good».

Επόμενος παίκτης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της Δέσποινας Βανδή ανέβηκε στη σκηνή με το «Δυο ψέματα» και συγκέντρωσε 86%.

Ο Σωτήρης Καρυστινός, παίκτης του Αντώνη Ρέμου, τραγούδησε το «Στα είπα όλα» σήκωσε τον τοίχο με 87%.

Ο Νίκος Μακαντάσης με την Δέσποινα Βανδή «οδηγό» τραγούδησε το «Superstition» και ξεσήκωσε κοινό και κριτές, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο, παρά το 74%.

Ο Στέλιος Τσάκωνας, παίκτης της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσε το «Μη φεύγεις τώρα» και κατάφερε ποσοστό 83%.

Σειρά πήρε Cynthia Veronica Zietara, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, ανέλαβε το «My heart will go on» και δικαιώνοντας την επιλογή της Δέσποινας, συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 89%.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, παίκτης του Χρήστου Μάστορα με το «Πού να εξηγώ» μάγεψε, έσπασε το ρεκόρ του και έκανε το ρεκόρ της βραδιάς με 94%!

Ο Μηνάς Τσίγκος, παίκτης του Κώστα Μακεδόνα με το «Ήτανε μια φορά» συγκέντρωσε 88%.

Η Κέλλυ Βουδούρη, ακόμα μία παίκτρια του Κώστα Μακεδόνα με «Το Μέτρημα» συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 92%!

Τέλος, η Ηρώ Κλείτου, από την ομάδα Ρέμου ερμήνευσε «My Love» και συγκέντρωσε το ποσοστό του 73%  και έναντι του 74% ,το χαμηλότερο που είχε συγκεντρώσει παίκτης ο Νίκος Μακαντάσης,  κι έτσι η Ηρώ αποχώρησε από το παιχνίδι.

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)