Γενικά

13 Φεβρουαρίου 2017 07:16

Rising Star: ανατροπές, εκπλήξεις και ρεκόρ στα duels (βίντεο)

Λαμπερή και η τρίτη και προτελευταία μάχη των duels, μεταξύ των παικτών του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα. Δείτε όλα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής.

Rising Star: ανατροπές, εκπλήξεις και ρεκόρ στα duels (βίντεο)
-

Εντυπωσίασε και η τρίτη και προτελευταία μάχη των duels μεταξύ των παικτών του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα. Η βραδιά έκρυβε εκπλήξεις, συγκίνηση, συνταρακτικές ερμηνείες, ποσοστά ρεκόρ, αλλά και τη λαμπερή συμμετοχή της Μελίνας Ασλανίδου.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους. Άλλοι σήκωσαν τον τοίχο, άλλοι όχι. Οι ανατροπές δεν έλειψαν ούτε από τη χθεσινή βραδιά.

Η Κλώντια  - Άννα Γιαουπλάρη, παίκτρια του Αντώνη Ρέμου και μοναδική γυναίκα διαγωνιζόμενη της ομάδας  κέρδισε τη χθεσινή μάχη των duels, ερμηνεύοντας το «Αργοσβήνεις μόνη» και επικράτησε της Μαρίας Ζούκα, παίκτριας του Χρήστου Μάστορα, η οποία ερμήνευσε το «Θα σπάσω κούπες», συγκεντρώνοντας ποσοστό 82%.

Ο επόμενος παίκτης του Αντώνη Ρέμου, Νίκος Θωμαΐδης τραγούδησε το «Grande Amore – Όλα περνούν» και σήκωσε τον τοίχο με 75%. Αντίπαλός του ήταν η Περσεφόνη Μήλια, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Naci en alarmo (Το τραγούδι των γύφτων)» συγκεντρώνοντας το 83% και παρά το ότι ο τοίχος δεν… σηκώθηκε, η παίκτρια του Χρήστου Μάστορα πέρασε στην επόμενη φάση.

Γιάννης Μητσόπουλος: ο επόμενος παίκτης του Αντώνη Ρέμου, που με το «Όλοι μου λένε», συγκέντρωσε ποσοστό 69%, κέρδισε τον Σταμάτη Χουχουλή,  παίκτη του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο, αφού ερμηνεύοντας Παντελή Παντελίδη και το «Λιώμα σε γκρεμό», συγκίνησε, προκάλεσε αψιμαχίες μεταξύ των κριτών, αλλά δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Με ξένο τραγούδι η επόμενη συμμετοχή παίκτη του Αντώνη Ρέμου. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γερογιάννης συγκέντρωσε 87% ερμηνεύοντας το «Way down we go» και κέρδισε τη μάχη με τον παίκτη του Χρήστου Μάστορα, Χρήστο Κεραμάρη, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 79% τραγουδώντας επίσης ξένο τραγούδι, το «How you remind me».

Οι Αλέξανδρος και Θάνος Παϊτέρης, παίκτες του Αντώνη Ρέμου ανέβηκαν στη σκηνή με το «Σ’αγαπώ – Sostar Romalen» και ηττήθηκαν από τον Γιάννη Ξανθόπουλο που «έσπασε» τα κοντέρ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 95% τραγουδώντας το «Θα ‘πρεπε».

Ο επόμενος παίκτης του Αντώνη Ρέμου, ο Δημήτρης Καλαντζής, δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο, αφού συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 48%, με το «Είναι κάτι λαϊκά» κι έτσι, η παίκτρια του Χρήστου Μάστορα Στέβη Σεμιτέκολου, κέρδισε εύκολα τη μονομαχία, καθώς ερμηνεύοντας το «Mad about you» συγκέντρωσε 85%!

Ο Νίκος Παπουτσής ήταν ο επόμενος παίκτης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, που με τον «Στην καρδιά» κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με 80% και έχασε από τον Κώστα Σικοτάκη, που με το «Έμεινα εδώ» συγκέντρωσε 84%.

Τελευταία μονομαχία της βραδιάς ήταν αυτή μεταξύ του Δημήτρη Χριστουδουλάκη, παίκτη του Αντώνη Ρέμου και του Πάνου Σμυρναίου, παίκτη του Χρήστου Μάστορα. Ο Δημήτρης ερμήνευσε το «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» και σήκωσε τον τοίχο με 69%, ενώ ο Πάνος «τάραξε τα νερά» με τον «Αύγουστο» σηκώνοντας τον τοίχο με 91%!

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)