Γενικά

11 Φεβρουαρίου 2017 14:39

“Ροζ” πρόταση ενός εκατ. δολαρίων στον άνδρα με το βιονικό πέος

Του δίνουν τον… ουρανό με τα άσπρα για να πρωταγωνιστήσει σε ροζ βίντεο.

“Ροζ” πρόταση ενός εκατ. δολαρίων στον άνδρα με το βιονικό πέος
-

Εταιρεία παραγωγής τολμηρών ταινιών έχει… βάλει στο μάτι τον άνδρα με το βιονικό πέος. Του προσφέρει 1 εκατ. δολάρια και τον καλεί να αφήσει το επάγγελμα του φύλακα και να γίνει… πορνοστάρ.

O λόγος για τον πακιστανικής καταγωγής από το Εδιμβούργο Μοχάμεντ Αμπάντ, ο οποίος υποβλήθηκε από το 2012 σε διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσει βιονικό πέος, με τους γιατρούς να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα αφού έλαβαν μόσχευμα από το μπράτσο του.

Ο Αμπάντ, που έχασε το μόριό του σε τροχαίο όταν ήταν 6 ετών, δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα. Τώρα όμως η εταιρεία "BangBros", μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ταινιών ενηλίκων στον κόσμο, του κάνει μία πολύ γενναιόδωρη πρόταση με την προϋπόθεση όμως να πετάξει τα ρούχα του συμμετέχοντας σε ροζ ταινίες.

Mohammed Abad - Μοχάμεντ Αμπάντ - βιονικό πέος

Ο παραγωγός της εταιρείας "Bangbros", Κόλιν Ράι, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα "Daily Star" αφότου διάβασε την ιστορία του Αμπάντ.

"Ενδιαφερόμαστε πολύ για τον άνθρωπο αυτό. Το πακέτο που διαθέτει είναι μοναδικό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του μία συμφωνία ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, 25 χιλιάδων δολαρίων ή ακόμα και συμφωνία ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων", επισημαίνει ο Κόλιν Ράι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)