Lifestyle

22 Νοεμβρίου 2016 21:04

Σέξι και στο ρινγκ η Αντριάνα Λίμα (Βίντεο)

Το διάσημο top model προετοιμάζεται για το μεγάλο σόου της Victoria’s Secret στο Παρίσι.

Σέξι και στο ρινγκ η Αντριάνα Λίμα (Βίντεο)
-

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση βρίσκεται η Αντριάνα Λίμα λίγες ημέρες πριν από την αστραφτερή επίδειξη της Victoria’s Secret στο Παρίσι.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία απαθανάτισαν το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία σε μία επίδειξη πυγμαχικών ικανοτήτων σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης.

«Λατρεύω τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την πυγμαχία. Ξεκίνησα στα 19 μου χρόνια και είναι ένα πάθος για μένα», δήλωσε η Αντριάνα Λόμα.

Η 35χρονη Αντριάνα Λίμα αποκάλυψε πως εξακολουθεί να νιώθει άγχος πριν από κάθε επίδειξη. «Το σόου της Victoria’s Secret γίνεται ολοένα και πιο μεγάλο και μεταδίδεται τηλεοπτικά σε περισσότερες χώρες του κόσμου. Ξέρεις πως δε θα φοράς και πολλά και ότι θα πρέπει να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επομένως, ναι αισθάνομαι αγχωμένη», είπε.

Αντριάνα Λίμα

Η μεγάλη επίδειξη εσωρούχων της Victoria’s Secret θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το αμερικανικό CBS στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ το σόου θα προβληθεί συνολικά σε 190 χώρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)