Εκδηλώσεις

23 Οκτωβρίου 2016 22:38

Βελγικό reality δίπλα στη Χάλκη

Πρόκειται για ένα καινοτόμο τουριστικό προϊόν που λανσάρεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με πολλά οικονομικά οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Βελγικό reality δίπλα στη Χάλκη
-

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Είκοσι σύγχρονοι Ροβινσώνες εγκαταστάθηκαν στο νησί Αλιμιά δίπλα στη Χάλκη για τα γυρίσματα του βέλγικου reality παιχνιδιού «The Island», δηλαδή «Το νησί».

Οι παίκτες προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου και η διαφορά σε σχέση με άλλα αντίστοιχα παιχνίδια επιβίωσης είναι ότι έχουν πληρώσει περίπου 2000 ευρώ ο καθένας για να συμμετέχουν.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα καινοτόμο τουριστικό προϊόν που λανσάρεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με πολλά οικονομικά οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Οι σύγχρονοι Ροβινσώνες από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Βρετανία, έπρεπε να περάσουν διάφορες δοκιμασίες όπως να μαγειρέψουν και να φτιάξουν καταφύγια.

Το ριάλιτι παιχνίδι αρχικά θα προβληθεί στο Βέλγιο και στη συνέχεια στην Ολλανδία, ενώ το εγχείρημα έχει την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)