Γενικά

10 Σεπτεμβρίου 2016 15:34

Μεγάλη συναυλία για Μαρινέλλα, Ρέμο και Νικολόπουλο

Οι τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ολοκληρώνουν τις επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Κύπρο με τίτλο "Όσο υπάρχεις θα υπάρχω" με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Πέτρας.

Μεγάλη συναυλία για Μαρινέλλα, Ρέμο και Νικολόπουλο
-

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

"Όσο υπάρχεις θα υπάρχω" θα μας τραγουδήσουν για τελευταία φορά η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, Μαρινέλλα κι ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της νέας γενιάς ο Αντώνης Ρέμος. Μαζί τους ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος.

Το καλοκαιρινό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο φτάνει στο τέλος του τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη συναυλία στο θέατρο Πέτρας, όπου θα μας μαγέψουν, θα μας συγκινήσουν και θα μας θυμίσουν όλες τις επιτυχίες της ελληνικής μουσικής που γράφτηκαν με χρυσό και πλατίνα, ενώ θα υπάρχει και αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη.

Στο χώρο του θεάτρου Πέτρας θα υπάρχει και κινητή μονάδα από το Κέντρο Λήψης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και το Όραμα Ελπίδας, όπου όποιος από το κοινό ενδιαφέρεται μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών.

Ρέμος - Μαρινέλλα - Νικολόπουλος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)