Γενικά

22 Αυγούστου 2016 14:18

Μυστήριο με πλαστά ισχυρά φάρμακα στην έπαυλη του Prince

Ισχυρά φάρμακα με πλαστές ετικέτες βρέθηκαν σε βαλίτσες και τσάντες του. Ήταν θύμα κυκλώματος πλαστών φαρμάκων ή κάτι άλλο προκάλεσε τον θάνατό του;

Μυστήριο με πλαστά ισχυρά φάρμακα στην έπαυλη του Prince
-

Ερωτηματικά προκύπτουν στην υπόθεση θανάτου του Prince, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν χάπια με ουσία 50 φορές ισχυρότερη από την ηρωίνη μέσα σε συσκευασίες βιταμίνης και ασπιρίνης!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ τα χάπια με την ουσία fentanyl αυξάνουν τις πιθανότητες ο διάσημος τραγουδιστής να έπεσε θύμα κυκλώματος πλαστών χαπιών, σύμφωνα με τη Minneapolis Star Tribune.

Παραμένει μυστήριο πάντως πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα συγκεκριμένα φάρμακα, καθώς στον Prince δεν είχαν συνταγογραφηθεί ποτέ.

Στην κατοχή του Prince, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Απρίλιο σε ασανσέρ στην πολυτελή έπαυλή του στη Μινεσότα, από υπερδοσολογία φαιντανύλης, βρέθηκαν κι άλλες ισχυρές ουσίες, σε βαλίτσες και τσάντες τις οποίες φέρεται να κουβαλούσε διαρκώς μαζί του, σύμφωνα με το Foxnews.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)