Γενικά

04 Ιουλίου 2016 19:50

Η Kate Hudson διαφημίζει το βιβλίο της… ολόγυμνη (φωτό)

Το βιβλίο της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού με τίτλο "Pretty Happy" έχει ως θέμα του το fitness και την υγεία - κι έτσι η Kate αποφάσισε με μία πόζα να δείξει πως διαθέτει κι απ' τα δύο!

Η Kate Hudson διαφημίζει το βιβλίο της… ολόγυμνη (φωτό)
-

Η 37χρονη Kate Hudson ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, σκέφτηκε τον πιο απλό και έξυπνο τρόπο για να διαφημίσει στα social media το βιβλίο της με τίτλο “Pretty Happy” που έχει ως βασικό θέμα του το fitness και την υγεία.

Τι πιο απλό να το διαφημίσει η ίδια δείχνοντας με το γυμνό κορμί της τα αποτελέσματα της διατροφής και της γυμναστικής.

Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει μπροστά από ένα παράθυρο με τα οπίσθια στο φακό.

Όπως έγραψε, η φωτογραφία που αναδημοσίευσε είναι του διάσημου φωτογράφου Ντάρεν Άκερμαν για λογαριασμό του περιοδικού «LOVE».

Kate Hudson - γυμνή - instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes από την πρώτη μέρα δημοσίευσής της - και μάλλον εξίσου καλή θα είναι και η ανταπόκριση του κόσμου στις πωλήσεις του βιβλίου.

Kate Hudson - γυμνή - instagram

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)