Σινεμά

13 Μαΐου 2016 12:28

Άλλη μια συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με τον Κόλιν Φάρελ

Ποια είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη που βρίσκεται στα σκαριά, με πρωταγωνιστή και πάλι τον διάσημο Ιρλανδό ηθοποιό.

Άλλη μια συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με τον Κόλιν Φάρελ
-

Μετά τον «Αστακό» ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Κόλιν Φάρελ.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη με τίτλο «The killing of a sacred deer» (Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού), τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και ενώ o Αστακός αρχίζει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Variety η υπόθεση της νέας ταινίας αφορά τις προσπάθειες ενός αγοριού να πείσει έναν γιατρό να βοηθήσει την οικογένειά του. Όταν αυτός έρχεται αντιμέτωπος με τις ολοένα και πιο σκοτεινές πράξεις του αγοριού, η ζωή του αρχίζει να καταρρέει και θα αναγκαστεί να κάνει μία τεράστια θυσία.

H ταινία είναι παραγωγής της Element Pictures (όπως και το The Lobster) και του Film 4 και το σενάριο υπογράφουν ο Ευθύμης Φιλίππου και ο Γιώργος Λάνθιμος.

Εκτός από τον «φόνο του ιερού ελαφιού» ο Λάνθιμος ετοιμάζει, επίσης, το The Favourite με τις πληροφορίες να θέλουν τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις να πρωταγωνιστούν στο ιστορικό δράμα που αφορά τις πολιτικές ίντριγκες στη διάρκεια της διακυβέρνησης της βασίλισσας Άννας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)