Γενικά

23 Απριλίου 2016 19:28

Eurovision 2016: Το πάρτι των “Argo”

Οι "Argo" αποχαιρέτησαν τους έλληνες φαν με ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, λίγο πριν αναχωρήσουν για Σουηδία ...

Eurovision 2016: Το πάρτι των “Argo”
-

Θάνος Κλωνόπουλος

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία στις 8 Μαΐου με την ελληνική συμμετοχή να είναι μία από τις 18  χώρες που διεκδικεί το εισιτήριο του τελικού. 

Τα μέλη του συγκροτήματος “Argo” μία εβδομάδα πριν αναχωρήσουν για την Στοκχόλμη όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού,  αποχαιρέτησαν τους έλληνες φαν με ένα πάρτι που έγινε σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.

Σ’ αυτό το πάρτι δεν θα μπορούσαν να μην ερμηνεύσουν το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, το “Utopian Land”. Δεν αποκάλυψαν όμως τις  λεπτομέρειες από την χορογραφία της Μαρίας Λυραράκη, με την οποία θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους την βραδιά του ημιτελικού.

Το συγκρότημα “Argo” επεφύλαξε και εκπλήξεις σε όσους παραβρέθηκαν στο πάρτι που διοργάνωσε το Infe Greece, το σωματείο των φαν της Eurovision, καθώς ερμήνευσαν ζωντανά τα τραγούδια των συμμετοχών της Κύπρου και της Ρωσίας. 

Αν και τα προγνωστικά και οι εταιρείες στοιχημάτων, κατατάσσουν την ελληνική συμμετοχή στην 38η θέση, οι “Argo” όπως δήλωσαν δεν πτοούνται και θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό και γιατί όχι την πρώτη θέση της φετινής Eurovision.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)