Γενικά

15 Απριλίου 2016 20:10

5+1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου: Που θα πάμε, τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε…

5+1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
-

ΣΙΝΕΜΑ

Ταινίες διαφορετικής υφής προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες φιλοδοξώντας να ικανοποιήσουν τις σινεφίλ διαθέσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις έξι ταινίες και τα τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους: «Φωτιά στη θάλασσα», «Ματωμένος γάμος», «Η δεύτερη μάνα», «Criminal», «Άτακτος παππούς» οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ταινίες - Σαββατοκύριακο - σινεμά - κινηματογράφος

ΘΕΑΤΡΟ

Μονόλογοι ανδρών

Προτάσεις ΣΚ - ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΑΝΔΡΩΝ

Ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production κλείνει την επιτυχημένη, φετινή, θεατρική χρονιά με το φεστιβάλ ανδρικών μονολόγων "Οι άνδρες απαντούν στις γυναίκες με ψηλά το κεφάλι", από τις 15 έως τις 26 Απριλίου, στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Μετά την επιτυχία των γυναικείων μονολόγων "Κραυγές γυναικών", 12 ανδρικοί μονόλογοι, για 12 ημέρες.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

15/4  Ο Μάκης με τον Νίκο Ορφανό

16/4 Όταν συνάντησα τον Στέλιο... με τον Θοδωρή Προκοπίου

17/4 Ο Ληστής με τον Πασχάλη Τσαρούχα

18/4 Πατριδογνωσία με τον Γεράσιμο Γεννατά

19/4 Το κιβώτιο με τον Φώτη Μακρή

20/4 Η πείνα με τον Πέρη Μιχαηλίδη

21/4 Πανηγυρικός & Επικήδειος με τον Βασίλη Βλάχο

22/4 Το όνειρο ενός γελοίου με τον Δημήτρη Βερύκιο

23/4 Ο Μέγας Ιεροεξεταστής με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο

24/4 Όνειρο στο Κύμα & Έρως Ήρως με τον Θεμιστοκλή Καρποδίνη

25/4 Κόλχαας με τον Νίκο Αλεξίου

26/4 Το όνειρο ενός γελοίου ανθρώπου με τον Μιχαήλ Γιαννικάκη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η επιστροφή μιας υπέροχης «Φόνισσας» 

Προτάσεις ΣΚ - Η Φόνισσα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει ξανά, για τέσσερις μόνο παραστάσεις (15, 16, 17 και 20/4 ) στο Μέγαρο τη δίπρακτη όπερα του Γιώργου Κουμεντάκη «Η Φόνισσα», βασισμένη στο γνωστό έργο του Παπαδιαμάντη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε αισθητικά ή και να επανεκτιμήσουμε ένα από τα σημαντικότερα μουσικά έργα της εποχής μας και της χώρας μας.

Μίμης Πλέσσας Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο

Προτάσεις ΣΚ - ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες! Πολυγραφότατος, μας έχει χαρίσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ σημάδεψε τον Ελληνικό Κινηματογράφο των περασμένων δεκαετιών με τις μελωδίες του.

Μαζί με την Δήμητρα Σταθοπούλου, τον Σπύρο Κλείσσα και τον Θάνο Ολύμπιο θα βρεθεί στη σκηνή του Ρυθμού Stage για δυο μοναδικές παραστάσεις, την Παρασκευή 15 και 22 Απριλίου, για να ξετυλίξει μαζί μας τα ωραιότερα τραγούδια μιας ζωής σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί: Νάσος Σωπύλης: πιάνο, πλήκτρα Δημήτρης Στασινός: μπάσο Γιώργος Παχής: μπουζούκι

ΠΑΙΔΙ

«Θησέας ο βασιλιάς της Αθήνας»: 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε 

Προτάσεις ΣΚ - Θησέας ο βασιλιάς της Αθήνας

Μια πρωτότυπη αφήγηση της ιστορίας του Θησέα επιφυλάσσει στα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών το ParaMana Puppet Theatre στο Θησείον (17 και 24/4 ).

1.Ο Θησέας είναι ένας από τους σημαντικότερους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας και το ParaMana Puppet Theatre άντλησε την έμπνευση για την παρουσίαση των κατορθωμάτων του από αναπαραστάσεις αρχαίων αγγείων και ζωοφόρους αρχαίων ναών.

2. Χρησιμοποιώντας πρωτότυπες τεχνικές του σύγχρονου θεάτρου σκιάς και αντικειμένων, μετατρέπει τη θεατρική αίθουσα σε γιγάντια οθόνη. Οι σκιές, άλλες φορές τεράστιες και άλλες φορές μικρότερες, πλανώνται πάνω από τα κεφάλια των θεατών, άλλοτε δίπλα τους και ύστερα πάλι μπροστά τους.

3.Ο μουσικός, πολυ-οργανίστας, συνθέτης και περφόρμερ Γιώργος Κατσάνος, συνοδεύει ζωντανά την παράσταση. Στο τέλος μικροί και μεγάλοι μπορούν να γνωρίσουν τα μυστικά και τις τεχνοτροπίες του ParaMana, αλλά και να περιηγηθούν το μαγικό μουσικό κόσμο του Γιώργου Κατσάνου.

Ραντεβού με τα Teletubbies 

Προτάσεις ΣΚ - Ραντεβού με τα Teletubbies

Οι νέοι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών έρχονται για μία μόνο μέρα στην Αθήνα, το Σάββατο 16/04 στο στο εμπορικό κέντρο AVENUE.

Από τις 12:00 έως τις 15:00 το εμπορικό κέντρο Αvenue θα μετατραπεί στο μαγικό τοπίο της Teletubbyland και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα αγαπημένη τρελοπαρέα, να παίξουν, να αγκαλιαστούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Θα δουν 3 επεισόδια της σειράς και θα μάθουν όλα τα μυστικά της Teletubbyland.

Πασχαλινά bazaars για καλό σκοπό

Πάσχα - αυγά - κατάστημα

Με το Πάσχα να πλησιάζει, ξεκινούν και τα καθιερωμένα μπαζάρ. Πολλές οργανώσεις, μουσεία, και φιλοζωικές εταιρείες οργανώνουν παζάρια, στα οποία πουλούν λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, και δώρα για μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για να ενισχύσουν το σκοπό τους.

Δείτε ΕΔΩ σε ποια σημεία και ποιες ημερομηνίες πραγματοποιούνται τα Πασχαλινά Bazaars

Για τους σπιτόγατους και όχι μόνο!

YFSF: Με παρέα & ΑΝΤ1

YFSF 3 - ANT1 - Your Face sounds Familiar

Η επιστροφή του Your Face Sounds Familiar έχει αλλάξει και έχει δώσει έναν χαρούμενο τόνο στα κυριακάτικα βράδια μας.

Αφού απολαύσουμε τη βόλτα μας, το μεγαλύτερο σόου μεταμφιέσεων της ελληνικής τηλεόρασης «αναλαμβάνει» τη διασκέδασή μας. Την Κυριακή, 10 Απριλίου, στις 21:15, έρχεται το 3Ο Live του «Your Face Sounds Familiar» και οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι με τις απίστευτες μεταμφιέσεις τους θα φέρουν στις οθόνες μας ακόμα περισσότερα αστέρια της ελληνικής και ξένης μουσικής βιομηχανίας!

Μην το χάσετε!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)