Εκδηλώσεις

13 Απριλίου 2016 19:18

Το πανηγύρι της Αγάπης 2016

Ένα πανηγύρι γεμάτο αγάπη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α.με Α. «Το Εργαστήρι». Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι.

Το πανηγύρι της Αγάπης 2016
-

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.με Α.  «Το Εργαστήρι» μας προσκαλεί όλους στη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2016», την Πέμπτη, 14, την Παρασκευή, 15 & το Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

Για 3 ημέρες όλοι όσοι θα βρεθούν στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  θα θαυμάσουν, αλλά και θα αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των απασχολούμενων  νέων στο Κέντρο Απασχόλησης "Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη". Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πολλά άλλα προϊόντα,  σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που έχουν προσφέρει μεγάλες εταιρίες, επιχειρήσεις, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών. 

Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2016» ανοίγουμε μια ζεστή αγκαλιά, μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες και επικοινωνούμε το έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι προς όφελος 100 νέων ανθρώπων με νοητικά προβλήματα.

Αυτό το τριήμερο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, θα σταθούμε δίπλα σε συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια και τα όνειρα των ξεχωριστών αυτών ανθρώπων!

Το εργαστήρι - το πανηγύρι της Αγάπης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)