Lifestyle

06 Απριλίου 2016 20:30

Φαντασμαγορικά τα εγκαίνια του “μαγικού κόσμου” του Harry Potter (Βίντεο)

Σόου με λέιζερ, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Λος Άντζελες, πυροτεχνήματα και happenings για τους φίλους του “μικρού μάγου”.

Φαντασμαγορικά τα εγκαίνια του “μαγικού κόσμου” του Harry Potter (Βίντεο)
-

Υπερθέαμα φωτός από τα χιλιάδες βεγγαλικά και μία ατμόσφαιρα άκρως μαγική, όπως άλλωστε ταιριάζει στην περίσταση, για τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου "Ο Μαγικός Κόσμος του Χάρι Πότερ", στα Universal Studios της Καλιφόρνια.

Ο μικρός μάγος, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές κινηματογραφικές επιτυχίες, απέκτησε πλέον το δικό του χωριό και άνοιξε τις πύλες του για τα εκατομμύρια θαυμαστών του. Το παρόν έδωσαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας που έμειναν εμβρόντητοι από το επιβλητικό Κάστρο Hogwarts.

Δύο χρόνια και σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια χρειάστηκαν για την κατασκευή του θεματικού πάρκου του Χάρι Πότερ. Η αρμόδια εταιρεία έκανε άπειρα δοκιμαστικά σε όλα τα αξιοθέατα, όπως στα δύο γρήγορα τρενάκια, ώστε όλα να λειτουργούν ομαλά. Όσο για τα εισιτήρια; Οι τιμές τους κυμαίνονται από 79 έως 210 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, στο σφυρί βγαίνει η καρέκλα, πάνω στην οποία καθόταν η Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, όταν έγραφε τα δύο πρώτα βιβλία του Χάρι Πότερ. Φέρει την υπογραφή της, ενώ κάποιοι λένε πως μάλλον η συγγραφέας τη δημοπρατεί, γιατί οι άλλοτε γεμάτοι τραπεζικοί λογαριασμοί της, λόγω της επιτυχίας, πλέον έχουν αδειάσει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)