Lifestyle

10 Ιανουαρίου 2016 20:10

Η Λάνα Γουατσόφσκι μούσα του Μαρκ Τζέικομπς στη νέα του καμπάνια

Επιστρατεύοντας φίλους και γνωστούς από την ατζέντα του ο Μαρκ Τζέικομπς κάνει και πάλι την έκπληξη στη νέα του καμπάνια!

Η Λάνα Γουατσόφσκι μούσα του Μαρκ Τζέικομπς στη νέα του καμπάνια
-

Οι ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές ρούχων της νέας χρονιάς είναι ήδη έτοιμες. Σειρά έχει η προώθηση τους.

Μούσα της διαφημιστικής καμπάνιας του Μαρκ Τζέικομπς είναι η διεμφυλική σκηνοθέτρια και στενή του φίλη Λάνα Γουατσόφσκι. 

Η Λάνα, η οποία ανακοίνωσε δημόσια το 2012, ότι προχωρά σε πλήρη μετάβαση επαναπροσδιορισμού του φύλου, είναι πασίγνωστη ως σκηνοθέτρια. Δούλευε με τον αδελφό της Άντι Γουατσόφσκι από τα μέσα του ’90 (τότε ήταν γνωστοί ως αδελφοί Γουατσόφσκι) και έσπασαν τα ταμεία τόσο με τη θρυλική τριλογία του Matrix όσο και με το «V for Vendetta».

Η διεμφυλική σκηνοθέτρια εντυπωσίασε τον Τζέικομπς με την συγκλονιστική της ομιλία κατά τη βράβευση της με το Visibility Award από την HRC (Human Rights Campaign, εκστρατεία για τα ανθρώπινα δικαιώματα) το 2012. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε χαρακτηρίστηκε ως συγκλονιστικά ανθρώπινος και βαθιά λυτρωτικός.

Λάνα Γουατσόφσκι - Μαρκ Τζέικομπς - Instagram

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)