Γενικά

23 Δεκεμβρίου 2015 19:43

“Μυθική” προσφορά στη Μις Κολομβία για να γυρίσει sex tape

Η αδικημένη των καλλιστείων για την Μις Υφήλιο, Μις Κολομβία, δέχεται «βροχή» προτάσεων, μεταξύ των οποίων και 1 εκ. δολάρια από εταιρεία παραγωγής πορνό για μια ερωτική ταινία!

“Μυθική” προσφορά στη Μις Κολομβία για να γυρίσει sex tape
-

 

Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, Vivid Entertainment,πρότεινε στην ομορφότερη κολομβιανή για φέτος, την Αριάντνα Γκουτιέρεζ, να κάνει το δικό της ροζ βίντεο με αντίτιμο 1.000.000 δολάρια!

Η επική γκάφα του παρουσιαστή των καλλιστείων που την ανακήρυξε νικήτρια για να της πάρει πίσω το στέμμα ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, έχει εκτοξεύσει την δημοτικότητα της στα ύψη.

Σύμφωνα με την πρόταση, που διέρρευσε στον γνωστό ιστότοπο TMZ, ο Στίβεν Χιρς παρομοίασε την Γκουτιέρεζ με τη νικήτρια των καλλιστείων για τη Μις Αμερική το 1984, Βανέσα Ουίλιαμς.

Όπως έγραψε, η Ουίλιαμς έχασε το στέμμα της, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση πριν από τα καλλιστεία, όμως αυτό ουδόλως επηρέασε τη φήμη της -τουναντίον, στη συνέχεια η Αμερικανίδα καλλονή έκανε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, κυρίως, χάρη στην υπέροχη φωνή της, αλλά και στον κινηματογράφο.

Η Γκουτιέρεζ δεν έχει απαντήσει ακόμη…

Μις Υφήλιος - Miss Universe 2015 - Miss Colombia - Miss Philippines - Steve Harvey

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)