Γενικά

16 Δεκεμβρίου 2015 15:55 Τελευταία ενημέρωση : -

Τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι ο Αντώνης Ρέμος (βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τι αναφέρει ιατρικό ανακοινωθέν. Σοκαρισμέναος ο Γιώργος Λιάγκας.

Τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι ο Αντώνης Ρέμος (βίντεο)
-

 

Ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό υπέστη ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του εορταστικού σόου της εκπομπής «Το Πρωινό», που επρόκειτο να προβάλει ο ΑΝΤ1 την Πρωτοχρονιά.

O τραγουδιστής που ήταν βασικός καλεσμένος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό μάτι με αποτέλεσμα το γύρισμα να διακοπεί σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του «Πρωινού» σήμερα.

Ο Αντώνης Ρέμος έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του Υβόννη Μπόσνιακ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Έχει πρηστεί πολύ το μάτι και έχει κοκκινίσει. Το μεσημέρι θα μάθουμε αν ο τραυματισμός είναι μη αναστρέψιμος», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ήταν σοκαριστικό αυτό που ζήσαμε εδώ περίπου 200 άτομα. Ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν της ιδιωτικής κλινικής στην οποία μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει τραύμα στον κερατοειδή και για αυτό τον λόγο τοποθετήθηκε προσωρινός θεραπευτικός φακός επαφής μέχρι την επούλωση του τραύματος.  Στο ιατρικό ανακοινωθέν επισημαίνεται ότι σε δύο ημέρες ο τραγουδιστής θα είναι απολύτως υγιής.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)