Γενικά

01 Δεκεμβρίου 2015 19:23

Η Φαίη Σκορδά απέκτησε το δικό της κανάλι στο YouTube

Εκτός απο "Το Πρωινό", η αγαπημένη παρουσιάστρια, θα μοιράζεται με τις φίλες της τα μυστικά ομορφιάς της, μέσω του Fay’s Beauty Tips, στο YouTube.

Η Φαίη Σκορδά απέκτησε το δικό της κανάλι στο YouTube
-

Από σήμερα, Τρίτη 1η Δεκεμβρίου θα μπορούμε να "απολαμβάνουμε" την Φαίη Σκορδά, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Φαίη αγαπά τα μικρά, δοκιμασμένα μυστικά ομορφιάς και ακόμα περισσότερο τις φίλες, που απέκτησε μέσα από την καθημερινή της τηλεοπτική παρουσία. Φίλες με τις οποίες καιρό τώρα ήθελε να μοιραστεί όλα όσα έχει μάθει από τους καλύτερους στο χώρο της ομορφιάς!

Έτσι, ένα μήνα πριν καλωσορίσουμε το νέο χρόνο, η Φαίη αποκτά ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας με τις φίλες της, των οποίων κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια: το προσωπικό της κανάλι στο Youtube, το Fay’s Beauty Tips!

Οι τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, τα tips που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες makeupartists, οι «συνταγές ομορφιάς» με  εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα μυστικά περιποίησης για πρόσωπο και σώμα, όπως τα προτείνουν οι ειδικοί του χώρου, είναι αγαπημένα θέματα κάθε γυναίκας. Στο YouTube  κανάλι “Fay’s Beauty Tips”, μέσα από εύκολα και χρηστικά βίντεο, η Φαίη θα μοιράζεται συμβουλές, μυστικά και έξυπνα tips που έχει μάθει, έχοντας συνεργαστεί με τους κορυφαίους ειδικούς στο χώρο της ομορφιάς.

Φαίη Σκορδά - Fay s Beauty Tips

«Από όλα τα γυναικεία θέματα που έχουμε παρουσιάσει τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια και από όλες τις εξαιρετικές συνεργασίες μου με τους καλύτερους στο χώρο της ομορφιάς,έχω κρατήσει τις καλύτερες συμβουλές. Εύκολα και δοκιμασμένα tips για την ομορφιά που θέλω να μοιραστώ με τις φίλες μου μέσα από βιντεάκια στο YouTube. Στο “Fay’s BeautyTips”! Έχω μεγάλη αγωνία και εύχομαι να σας αρέσουν και να σας βοηθήσουν… Σαν να είμαστε μαζί...»

Μπείτε σήμερα στο “Fay’s BeautyTips” και δείτε όλα τα ...μυστικά της Φαίης!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)