Γενικά

26 Οκτωβρίου 2015 15:42

Η «απάντηση» του Lionel Richie στην Adele για το «Hello» (ΦΩΤΟ)

Οι δύο τραγουδιστές έχουν πλέον ένα…κοινό τραγούδι. Τι είπε στην ποπ τραγουδίστρια.

Η «απάντηση» του Lionel Richie στην Adele για το «Hello» (ΦΩΤΟ)
-

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να απαντήσει ο Lionel Richie στην Adele, για το καινούριο της τραγούδι, που έχει τίτλο «Ηello», όπως δηλαδή η μεγαλύτερη επιτυχία του τραγουδιστή.

Ο Ρίτσι απάντησε με ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία των δυο τους, πλάι –πλάι να μιλούν στο τηλέφωνο. Το σχόλιο έγραφε δίπλα: Hello Adele, is it me you’re looking for…hello. Δηλαδή, τους στίχους της διαχρονικής του επιτυχίας.

Η φωτογραφία που χρησιμοποίησε ο σταρ του πενταγράμμου, είναι από το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Adele, με αλλαγμένο το τηλέφωνο, αφού στην πραγματικότητα του 2015, η διάσημη τραγουδίστρια κρατά ένα smart phone.

Lionel Richie - Adele - instagram

Η ίδια πάντως, μιλώντας στο BBC έκανε ανάλογο αστείο, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στα δύο τραγούδια και πως οι δυο τους θα πρέπει «οπωσδήποτε να κάνουν κάτι μαζί».

Το «Hello» είναι το πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ της Adele, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, με τίτλο «25». Κυκλοφόρησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές της..

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)