Γενικά

25 Σεπτεμβρίου 2015 22:25

Ο κακός χαμός με το νέο τραγούδι του Καρβέλα για τον Σατανά και την Ελλάδα

Σατανάς, Χριστιανισμός, ναρκωτικά, σεξ και πολλές ύβρεις στο νέο του τραγούδι! Ακούστε το κομμάτι και τα συμπεράσματα δικά σας…

Ο κακός χαμός με το νέο τραγούδι του Καρβέλα για τον Σατανά και την Ελλάδα
-

Είναι εκκεντρικός! Αυτό είναι γνωστό, πολλά χρόνια τώρα! Όμως αυτή τη φορά το τερμάτισε…

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο ακραίο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος έχει «ανακατέψει» λίγο από ναρκωτικά, λίγο από σεξ, τον Σατανά, τον Χριστιανισμό και την αρχαία Ελλάδα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής σε μία προσπάθεια να σχολιάσει τη σημερινή κατάσταση «κατάφερε» να γράψει ένα άκρως υβριστικό και διφορούμενο ροκ κομμάτι, που αποτελεί προπομπό του νέου δίσκου, «Μαθήματα Φιλοσοφίας».

«Ο Διάβολος Είναι Από Την Ελλάδα» τιτλοφορείται το νέο single του Νίκου Καρβέλα, οι στοίχοι του οποίου-μεταξύ άλλων- αναφέρουν «ο Χριστιανισμός τα γ@μ@σ@ όλα» και ότι «οι αρχαίοι μας πρόγονοι μας τα είπανε όλοι κι εμείς ξύνουμε τα αρχ*δ*α μας», ενώ ο ίδιος βάλλει ευθέως κατά της θρησκείας, προκρίνοντας την λατρεία του διαβόλου που, όπως υποστηρίζει, «είναι από την Ελλάδα»!

Ακούστε το τραγούδι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)